lauantai 26. toukokuuta 2012

We r young

Tsaau! Tota säätä on aiva pakko rakastaa! Tänään lintsattiin selitystunti ja lähettiin Millalle ottaa arskaa niiden parvekkeelle. Sinne ei tuullu yhtään ja aurinko porotti syntisen kuumasti. Taidettii tappaa yks ampparikin siinä samalla. En ehtiny kun reippaan tunnin olla millalla kun sit piti lähtee takasin Myyrmäkeen kummin valmistautujaisiin. En ehtiny aamusta kuvailemaan kauheesti että mitä oli päällä, mut näätte jonkin verran tästä. 



Vaikka toi hame oli lyhyt, silti tohon meinas sulaa auringossa kun sen materiaali oli tollasta kummallistaja vieläpä mustaa. Heti kun pääsin kotiin nii vaihtu tää hame aika sukkelaan 




Myöhemmin tänään käytiin Tian kaa kävelemäs ympäri Klaukkalan mestoi. Mul ei oo juuri koskaan kenenkään muun, kuin itselaukaisimen ottamia asukuvia, mut tänään hoksasin nakittamaa Tian mun kuvaajaks ja voisin nakittaa toistekin! Tosin kuvattava kohde eli minä oon ilmeisesti haastava, sillä ei ollu yhtäkään kuvaa mis oisin ollut normaalisti! :D Jalat on kans hirmusen ruskeet muuhun kroppaan nähden, ounou. 

Pidennykset rupee uhkaavasti ohenemaan, pitäis luopuu näistä kokonaan jo tai ostaa muutama lisäpala. Mut enää en osta 60 senttisiä hiuslisäkkeitä, nää ohenee paljon nopeemmin kuin 50 senttiset. Pakko varmaan ostaa ne muutamat lisäpalat, en haluu olla lyhyellä tukalla kui vasta ehkä Bulgarianmatkalla!



Henna Kalinaisen näköinen FBI- photobomber-agentti taustalla ilmoittautuu XD





Gotta love her! <3

xoxo, Vanity

3 kommenttia:

  1. Sä oot tosi söpö! <3

    VastaaPoista
  2. Sun on PAKKO mennä suomen huippumalli haussa kilpailuun! Oon täysin varma että voitat sen!

    VastaaPoista