lauantai 23. kesäkuuta 2012

Welcome to St. Trop-- Sunny Beach!

Ihanaa päästä taas kirjottamaan jotakin, en tossa alkuviikosta millään kerennyt saada aikaseksi tänne yhtään mitään kun piti hoitaa kaverisuhteet sun muut ensin, ennen kuin pääsin ees rauhassa kattomaan näitä Bulgarian lomakuvia. Nyt kun vietän Juhannusta täällä Lopella (TYLSÄÄ XD PELASTAKAA MUT TÄÄLTÄ), mulla oli aikaa tsekkailla meidän lomakuvia. Kyllä, saatte nyt osane 600 lomakuvasta, mitä ehin nappaamaan.



Toi pitsa oli _syntisen_ hyvää. Aurinkokuivattuja tomaatteja, paljon juustoa ja pepperoneja! 


 Salaatteja syötiin kans tosi paljon. Tää oli eksoottisin salaatti mitä söin, siinä oli mustekalaa, sen lonkeroita, noit imukuppei (nam!), sit ihan mustekalarenkaita ja jättikatkarapuja. Ainoo mistä en salaatissa tykänny niin lonkerot, ne oli sitkeitä :(


Pikkuturisti Nessebarin vanhassa kaupungissa



 Käytiin isin ja siskon kans tommosessa patjahöykytyksessä, jota vesiskootteri veti perässä. Toi patjakyyti oli sanoinkuvaamattoman hirvee mut silti se oli hauskaa. Koko kroppa oli täynnä adrenaliinia ton jälkeen, sen verran pelotti lentää yli laidan tosta - eikä mun kohalla kyllä ollu kaukanakaan! 





Siellä meitsi "rohkeena" ja "valmiina" paraflyihin :D


No vähän meitä pelotti... 

Tälläsillä kauhutarinoilla ei sais pelotella ketään, mut isi ja äiti oli tossa varjoliidossa meitä ensin, ja niiltä katkes toi varjon vetoköysi. Koko vene vaan hiljeni kun iskä ja äiti leijaili varjoineen päivineen alas mereen. Aika pysäyttävä hetki, kyl siin pelästyttiin. Eikä ne kuskit ees tajunnu sulkea moottoria, ja kaikki köydet oli menossa moottorin propelliin, ja pahimmassa tapauksessa ois vetäny äidin ja iskän veden alle. Onneks kaikki kuitenki päätty hyvin, ja päästiin parin päivän päästä siskonkin kanssa lentämään, kun köysi oli korjattu. 

Meil oli ihanat uima-altaat ja muutenkin keskustahotelliks "piilossa" koko allasalue. Siellä tuli vietettyy kaikki aamupäivät. Rannalla aurinkoa otettiin vaan kerran, koska kaikkien nahat vaan palo siellä.



Minä raukkaparka jouduin tuommoisen jättiläismäisen kondomin sisälle.

online gif creator

online gif creator

-- ja pääsin leikkimään vetten päällä kävelevää jeesusta :D



Keräiltiin koko loman ajan cocktailtikkuja iskän golfhattuun. Sen jälkeen siitä tulikin sitten koko perheen reivihattu, ja kaduilla hattu aiheutti kivoja suosionosoituksia :D Toi iso pirujen atrain saatiin jostain raflasta, kun tarjoilijat innostu tosta hatusta!


Kun muu perhe jäi hotlalle nukkumaan, mä jäin viel jalkeille tsiigailemaan Sunny Beachin yöelämää! Happy Hour on joka kadun kulmassa ja baarissa, ilmasia drinkkejä ja sisäänpääsylippuja. Yleensä koska olin yksin, jouduin aina jonkun ihmislauman ympäröimäks ja sitten oltiinkin koko joukko pää kolmantena jalkana jossakin rantabaarissa tai Happy Vikingissä tamppaamassa baaritiskejä macarenan tahtiin myöhään aamuyöhön.



Ens postauksessa esittelen sit vähän Bulgarian ostoksia
xoxo, Vanity

7 kommenttia:

  1. oliko tuola pallos kivaa? ;DDD

    VastaaPoista
  2. Apua miten uskalsit yksin lähteä sinne yöelämään! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menin vaan :D oon tottunu olemaan itsenäinen ja muutenki sosiaalinen, nii sain nopeesti tovereita :)

      Poista
  3. hyi miten uskalsitte enää mennä tohon liitovarjojuttuun sen jälkeen ku teidän vanhemmille meinas käydä huonosti? :D mä en ainakaa ois uskaltanu. mutta näytti ihan hullun kivalta toi, tuli kauhee kaukokaipuu nyt :D

    http://ievablogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmätiiä, oon ollu tommoses Maltalla aiemminki nii se oli vaa sattumaa et köysi katkes. :D

      Poista
  4. eikä, tuo missä oot ton pallon sisäl on ihana!! :D

    VastaaPoista