maanantai 9. heinäkuuta 2012

Maailman toisella puolen

Nyt on silmät itketty päästä enemmän ku tarpeeksi. Ei suinkaan siksi että tänään lauma poikia lähtee kasvamaan aikuiseksi armeijaan, vaan Pake lähti tänään vaihtoon Australiaan.  Käytiin "viimesellä aterialla" Erikan ja Paken kaa x-mealissa, mut ruokahalua ei kyl juurikaan ollu.  Seuraavan kerran nähdään 10 kk päästä, hui. 

Fiilikset on just nyt tosi sekavat. Silmät punottaa ainakin kuin jollain kovan luokan nistillä. 10 kuukautta ei loppujen lopuks oo paljoo, mut nyt se tuntuu aika ikuisuudelle. Enää en voi soittaa "Mitä tänään?", tai harrastaa kahen tunnin yöllisiä puheluita miehistä ja tyttöjen jutuista. Onneks mullon toinen puolisko Tia viel tallella, se pysyy visusti täällä Suomen maan kamaralla mun luona :)

Voitin Oprin blogista pari viikkoa sitten Korumaan lahjakortin. Sillon kun osallistuin kilpailuun, mun tarkotuksena oli hommata Pakelle tällänen laattakoru, jos voittaisin. Sit mun sähköpostiin oli tullu Korumaan lahjakortti, olin positiivisesti yllättyny! :) Musta, Tiasta ja Pakesta on tosi vähän yhteiskuvia (tai ainakaan hyviä sellasia), niin päätin et photaroin meidän nassut yhteen kuvaan, nii kuva on sit täydellinen! :D Tämmönen siitä tuli


Musta tää on ihan sairaan hieno. Näytän vähä hullulle tossa, mut mitä pienistä :D



xoxo, Vanity

14 kommenttia:

  1. Sä oot niin kaunis! :) Löysin sun blogin yllättäen googlesta kun etein muistaakseni jotain tyttömäistä blogia ja sain kyllä mitä halusin!

    Saanko kysyä, et missä oot tehny sun bannerin ja mikä tän sun blogimallin tai tän nimi on? Tai siis tarkoitan tätä kun on olemassa Simple jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni tää blogimalli oli just simply, mut oon ite valinnu taustan, säädelly leveydet yms. Bannerin oon suunnitellu\muokannu ihan ite muokkausohjelmalla(yhdistelemällä kuvatasoja jne) sit oon vaan säätäny kuvan koon blogin leveyden mukaan ja voilá :):)

      Poista
    2. Voi vitsi, mitä muokkausohjelmia käytät?:) JA oon oikeesti niin kateellinen esimerkiksi sun hiuksille ja kaikelle, heh :-)

      Poista
    3. Corel paint shop pro X2 ja picmonkey.comia :)

      Poista
  2. Aivan älyttömän ihana toi koru! <3

    VastaaPoista
  3. miten pake reagoi ku annoitte ton korun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluks se ei hoksannu et tossa oli meidän kuvat, mut itkuhan siinä pääs :D "Siis onks täs meistä kuva?" Ja vähän lisää vollotusta :D

      Poista
  4. voi ihana toi koru!!

    VastaaPoista
  5. ei liity mitenkää tähän postaukseen mut tästä tulee jostai syystä mieleen ihan sinä, ulkonäössä ja lauluäänessä on jotain samaa ku sussa :D -> http://www.youtube.com/watch?v=jnWtE5OuvdI&list=FL51guygOX38Tycil7F70KKw&index=3&feature=plpp_video

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joku muukin on sanonu että meissä on pientä yhdennäköisyyttä :D

      Poista
  6. voi että tuo koru, aivan ihana idea ja koruki on tosi upea!

    VastaaPoista
  7. kumpi noista on pake ? :)

    VastaaPoista