sunnuntai 12. elokuuta 2012

Sleepover &;; Cleaning my wardrope

Hei vaan kaikille kesäloman viimesen viikonlopun ryytyneille juhlijoille. Meidänkin piti vähän juhlia, mutta siitä ei oikein tullutkaan mitään. Lauantaina hengailinki sit vaan Tian ja Mirrin kaa, vietetii tyttöilta ja katottiin Burlesque, syötiin ristikkoperunoita, nakkeja ja lihapullia (Tätä menoo saan varmaan jonkun sepelvaltimotaudin, haha :D) Onneks koulu alkaa niin voi taas palata rutiineihin ja lakata tän mässäämisen, mun ruokatottumukset on kesän aikana taas mennyt ihan sekasin. 



Tehtiin myös tyttöjen kaa tälläset kasvonaamiot. Tää on kyl tyttöillalle ihan hauska ohjelmanumero, mut nää oli vaikeempaa puhistaa kasvoilta kuin kuviteltiin :D Sai aikansa hinkata että lähti irti. Itelläni oli tollanen ihoa kosteuttava naamio, muttei toi nyt mitään ihmeellistä oo, tuoksu kyl ihan syötävän hyvältä! :D Samal iskin jalkaaan tollasen hammastahnalle tuoksuvan spearmint-jalkavoiteen. 



En kestä :D:D:D jäbät ollaan suoraan ku jostain kauhuleffast haha. Lisäks meil tytöil on nykyää ihme tapa näyttää joka helvetin kuvassa hevikättä, en ees tiedä miks :D Se tulee automaattisesti!

Lupasin et näytän mun ostoksii vähän. Tarvitsin jotain uusia housuja ja tohtori denim tuli apuun. Voisin ostaa tässä syksyllä varmaan toisetkin, tosin pienempänä kokona kuin noi, sai heti ekan päivän jälkeen käyttää noissakin vyötä kun ne on vyötärönauhasta niin joustavaa kamaa. 



 Tyttöillan jälkeen mun missio oli taas mua koko kesän kiusannut vihollinen - vaatekaapin siivous. Onnistun räjäyttämään ton ihan hirveeseen kuntoon vaikka parissa viikossa. Heitin tuolta 1,5 ruokakassillista turhia vaatteita pois ja toisen kassilllisen pelkkää turhaa roinaa ja tavaraa. Sain järjesteltyä kaikki tavarat niin että jopa mun kaikki käsilaukutkin mahtuu nyt tonne! :D Ne on aina ennen lojunu ties missä sängyn alla pölysinä. 





 Mukavaa koulunalkua kaikille ja mopoilijat varokaa kaikkia pienokaisia liikenteessä! :) 

xoxo, Vanity



3 kommenttia:

  1. Voi ei, mitä sun postaustahdille on tapahtunut? Et enää postaa yhtä usein :( En siis tarkottanu mitään ilkeetä, että älä loukkaannu! Johtuu varmaan siitä, että koulu/opiskelu vie aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo tälläsii viikon taukoi saattuu tulee aina sillon tällöin mut ei mitään hätää, kyl mä taas saan puhtia hetken päästä! :)

      Poista
  2. http://irc-galleria.net/user/lullu < tuo ei varmaan oo sun käyttäjä? D: joku feikki vissii

    VastaaPoista