sunnuntai 14. lokakuuta 2012

17 vuotta NUORI





Eilen illalla meikääpoika saavutti ehkä maailman turhimman iän. Taino mitänyt saan ostaa aikuisen matkalipun (jes....) sekä en saa enään lapsilisää. 


Varattiin tyttöjen kaa tosiaan siis huone Hotel Finnistä (näppylähotelli hehheh), yllätyttiin kaikki erittäin positiivisesti tosta huoneesta. Ei ois voinu kuvitella et tolla hintatasolla löytyis noin siisti mesta.  Kyseessä oli siis tosi pieni hotelli eikä mäkkäriin ollut kuin 50 metriä ;)


Pelataanko?




Erikan aamutuuletus.


Perjantai oli kyl aikamoista hulivilivilskettä muutenkin kuin vaan juhlinnan osalta. Ensiksikin  koulubussi lähti pahasti myöhässä, ehin juosta kamoineni kotiin ja lähtee melkeen saman tien... Onneks kurkkasin postilaatikkoon, siellä oli meinaan ilmoitus suuresta kirjeestä. En kahdesti miettinyt että pakkaanko rauhassa vai haenko paniikkijuoksussa paketin! 


 Mun pinkki mekko ebaysta saapui ja sain sen mukaani sitten Helsinkiin. Hyvää ei yleensä saa halvalla, oli mekossa pari pientä probleemaa jotka onneks mun huikeen häikäsevillä ompelijantaidoilla sain fiksattua oikein. Kuvaa ei vielä tuu koska vasta äsken sain korjattuu ton, mut mä vannon veli, ihan sairaan kiva mekko! :) Kohtapuoliin pitäis tulla yks toinenkin mekko, niin näytän ne sitten yhdessä! 


xoxo, Vanity


2 kommenttia: