maanantai 12. marraskuuta 2012

Messy monday

Viikkoon en oo saanu aikaseks kirjoteltuu mitään matskuu tänne. En saanu aikaseks tilattua sitä vanhojentanssimekkoakaan, koska se maksoikin enemmän kuin luulin! Toivottavasti rahat ehtii siirtyä Paypaliin ennen torstaita. Mitatkin pitäis ottaa nauhalla ja masentua niistä luvuista, hehheh :D Koko viimeviikolla en tehnytkää  muuta kuin koulussa, kaupassa ja salilla. Nolifetyksen multihuipentumaa siis. 


Kävin tänään koulun jälkeen moikkailee uuden hoitoperheen mukuloita. Vähän pelottaa että miten kestän koulun risteilyn jälkeen mennä sille, ne oli aika villejä lapsia ne! :D

Sitten päästäänkin joidenkin osalta vihatuimpaan ja toisten osalta rakkaimpaan aiheeseen, Uggit. Sillonkun ekat Uggit tuli markkinoille nauroin niille jotka piti niitä jalassaan mut jotenkin sit ittekin onnistuin tykästymään niiden  lämpimyyteen. Uggit on kyllä ihan must noilla 30 asteen megapakkasilla kun bussi on puoli tuntia myöhässä. Suomessahan noi maksaa ihan naurettavan paljon, siks aattelinkin tilata ne jostain paljon halvemmalla, mutta kummat näistä?!


Alan saamaan jo nyt jonkun stressin kaikenmailman joululahjoista sun muista. Paketti Australiaan Paken luo pitäis lähettää ihan näillä viikoilla että se ehtisi ees jotenkin jouluksi. Lisäks saan hermoromahduksen koska en yhtään tiedä, mitä ostaa ihmiselle, jolla on kesä. Kaiken huipuksi niillä on siellä melkein kaikkea, paitsi ruisleipää, ja ruisleipä ei varmaan tiukan valvonnan takia mee edes läpi. Ehkä mä keksin jotakin.

Koeviikkoki alkaa parin viikon päästä ja matikka 2. tuntuu yhtä heprealta kuin viime kurssilla. Okei, läksyjä oon tehny ahkerammin ja tehtäviä muutenkin, mut en ikinä ymmärrä muitakun niitä normaaleja kaavalaskuja.


Viikonloppuna olin TAAS käymässä Erikan luona Kalliossa ja käytiin pitämässä vähän hauskaa. Jalat oli kyllä Saralla ja Erikalla varsin kipeet, mä taisin varottaa niitä että koko ilta Jeffrey Campbellit jalassa ja vielä kotimatka kävellen ei oo mitenkään nasta juttu. Sukkasillaan ja reppuselässä se matka taittuikin loppuun, onneks mulla oli tennarit :D


Ainiin, irrotin lisäkkeet torstaina. Lisäkkeet roikku jo pari vajaa senttiä päänahasta ja muutenkin kuontalo oli ohentumaan päin, niin aattelin irrottaa ne kokonaan pois. Joulun jälkeen vois harkita uusia, ellei mulle nyt sitten iske joku äkillinen pakko saada joulun tienoilla pitkää tukkaa takasin. Hope not. 


Tossa joku Instagram-kuva mun hiuksista. Ei noi lisäkkeet pidentäneet niitä enään kuin joku 10 senttiä, muutama ei ees huomannut eroa :D

Giveawayta varten oon jo ostellutkin jo pieniä juttuja, mut en vielä ihan kaikkea. Aattelin jos löydän Ruotsista jotain pientä kivaa niin pistän mukaan pakettiin! Meikkipostausta joku pyytelikin tossa viime postauksen kommenteissa, voisin koittaa järkätä sen huomenna/ylihuomenna, ennnen sitä laivareissua kuitenkin :) 

xoxo, Vanity

18 kommenttia:

  1. Hei, jos keksit jonkun sivun josta sais halvemmalla uggeja ja onnistut saamaan ne tänne Suomeen asti, niin pistähän aiheestä tänne blogin puolelle :) Mäkin nimittäin tarviisin aidot UGG:t, kun ei nuo feikit kestä yhtään mitään.

    Ootpas nättinä tuossa vikassa kuvassa :)

    VastaaPoista
  2. Omaa silmää miellyttää nuo oikealla olevat uggelit:) Voi kun voisin itekin piettää, mutta menee jalan muodon takia piloille hyvät kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun käsittääkseni noissa aidoissa Uggeissa on toi kantapääosia paljon jykevämpi ettei tapahdu sellasta "linttaan" astumista :) Mut ei noi silti oo mitkään kovin ergonomiset jalalle kun ei tue pahemmin mitään :D

      Poista
  3. Sulle sopii pikkusen lyhyemmät hiukset tajuttoman hyvin mun mielestä. (:

    VastaaPoista
  4. mikä sun instagram nick on? :)

    VastaaPoista
  5. noi uggit mis o napit sivuil, södeimmät:)

    VastaaPoista
  6. sellaset lyhemmät uggit on paljo hienompia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nekin on aika söpöjä, mut tykkään et tommonen pitkä lämmittää koko muutakin jalkaa eikä vaan nilkkaan asti :)

      Poista
  7. Ota noi karva-nappi-uggit :) Ne on mun mielestä paljon paremmat! Tai sit tee Robinit: toiseen jalkaan toinen ja toiseen toinen :)
    PS:Sulla on hyvä tyylitaju!

    VastaaPoista
  8. Tilaa noi karvaset missä on napit! Ite en tykkää uggeista yhtää mut noi on jotenki söpöt (:

    VastaaPoista
  9. oot kaunis :) Liityin lukijaks :))

    VastaaPoista
  10. asuuko toi erika yksin kalliossa?

    VastaaPoista