perjantai 4. tammikuuta 2013

Studs

Viime viikolla postilaatikkoon oli kilahtanut mun kauan odotetut niitit! Ne oli vissiin jäänyt jonnekin postin perimpään nurkkaan kun niitä ei millään alkanut kuulumaan. Nyt mietinkin kuumeisesti, mihin noita käyttäisin. 


100 kappaletta näitä löytyy. Jotain kivaa tuunattavaa pitäis keksiä, mutten vielä tiiä mitä. 

Viime kesänä koitin ettii kirppareilta vanhoja korkeavyötäröisiä kasari-ysäri farkkuja, mut en löytäny mitään varteenotettavia tai tarpeeks kivan värisiä. Oisin halunnut kesäksi sellaset DIY-housut mutten halunnut ostaa jotain valmiiksi rikottuja ja "tuunattuja" jostain ginatricotista. Ens kesäksi voisin tilata jostain ebaysta itelleni jostain valmiiksi revityt, mutta niitit haluan suunnitella ja laittaa itse! :)

Onko siellä ruudun toisella puolen ketään joka tykkää tehdä vanhasta uutta? Jos on nii kerro toki mitä oot tuunannu ja miten! 

xoxo,Vanity


4 kommenttia:

  1. oon tuunnnu kaikkea leggingseistä rintsikoihin... mut voin sanoo et jos noi niitit laitat perseen kohdalle sim shotseihin niin älä istu... sattuu kivasti kun perseessä pönöttää 20 niittiä :DDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD siis painaaks ne oikeesti peppuun vaikka se piikki sojottaa ulospäin? :DDD omg

      Poista
  2. Hei mistä sä tilasit noi niitit?(: Ois kiva tietää kun pitäis tuunailla yks takki ja mistään ei tunnu löytyvän tollasia niittejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan eBaysta nääkin :D Mut siis netissä on kaiken maailman saitteja mistä voit tilata vaikka minkälaisia. Googleen vaan "studs online store" :)

      Poista