tiistai 9. huhtikuuta 2013

WKND collages

Juuh viikonloppuna ei tosiaan ollut hirveesti aikaa maleksia koneella. Perjantaina piti käydä moikkailemassa Milee ja käytiin syömässä Amarillossa. Samana iltana vähän Saran kanssa juhlimaan. Lauantai meni tyttöjen kanssa vaan leffoja katellessa, ja sunnuntaina pänttäsin biologiaa. 


Päästiin Milen kansa haastateltaviks Ylen uutisiin suorana. Osuttiin Kampissa paikalle just oikeeseen aikaan ja joku haastattelija tuli nykimään hihasta että kiinnostaisko päästä suoraan lähetykseen. Jos joku haluaa nähdä mun hermostunutta änkytystä ja  harhailevia silmiä niin uutiseen pääsee tästä! 

Muistan kun ite olin muutama vuosi takaperin näitä "kamppiemoja", vaikka lähinnä kävin vain viikonloppuisin Helsingissä moikkaamassa kavereita. Musta se oli jo sillon vähän noloa hengailla tientukkeena ja mua hävetti jos frendit herätti liikaa huomiota käytöksellään :D Nykyään toi on musta silti mennyt jo ihan yli, teinitytöt kiljuu ja huutelee tuntemattomille ihmisille, ihan älytöntä :(



Myöhemmin vähän lisää turinoita, nyt on pakko päästä nukkumaan!
xoxo, Vanity

6 kommenttia:

  1. mua ärsyttää just mennä yksin jonnekki kamppiin tai jotain kun ne kaikki hengaa siellä ja kattelee ja huutaa kaikkee tyhmää. et eiks ne niikun mieti et jos ne ois yksi siel kävelemäs ja jokku huutelis? nojaa. :D mutta rakastan sun blogia ja oot superkaunis! :)

    VastaaPoista
  2. mä en tajuu mikä tos solkus vetää puoleensa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oisin blondi ja samalla kalkkilaivan kapteeni niin oisin aika haamu. En haluu näyttää elävältä kuolleelta ;)

      Mut rajansa kaikella tietysti!

      Poista
  3. kuinka vanha olet? miten pääset baariin?=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuntee oikeet ihmiset nii sillon ei kysytä papereita vaan mennään sekaan vaa :D

      Poista