keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Pohjoiseen.... vai ETELÄÄN

Kohteena Fuengirola, kuulette musta kyllä! ;)





























JVG feat. Raappana - Kran turismo

xoxo, Vanity

9 kommenttia:

  1. Nää sun matkustuskuvat taas...:DD <3

    VastaaPoista
  2. laulun nimi ei oo lomalla viimeinkin XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDD hups ei ookkaan. tän takia näitä ei pitäis kirjotella keskellä yötä!! XD

      Poista
  3. miks teet aina noit wnb hauskoi kuvii mis muokkaat pääs johonki laivaa/lentsikkaaa ? vittu mite vanha juttu :DDDDD nolo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDD sori nyt vaan NOLO mut aika kovasti näyttää sua kiinnostavan mun jutut, käyt säännöllisesti täällä ja sit kommentoit jotain tosi kovaa XDDD hanki elämä

      Poista
    2. Olipas vivianna sulta tosi kypsä kommentti? Olet huonontunut bloggaajana paljon. Bloggaat nykyään harvoin,ja postaukset ovat tylsiä ja ns. Värittömiä. Turha ruveta ruikuttamaan,tosiasia. Ennen tykkäsin blogistasi paljon, ja nykyään olet vajonnut vaan alas minun mielestäni,enkä rupea selittelemään kaikkia maailman syitä että miksi. Tuo sinun kommentti oli todella törkeä anoa kohtaan, hänhän lulee blogiasi ja vastaat todella lapsellisesti ja epäkypsästi? Voisit sinäkin miettiä itseäsi,ylimielinen.

      Poista
    3. Anonyymi 19:30,

      Katsoitko alkuunkaan ensimmäisen anonyymin kommenttia? Samasta IP-osoitteesta on tullut ilkeitä kommentteja ennenkin. Siinä ei ole mitään ylimielistä vastata samalla mitalla takaisin :)

      Ikävää kuitenkin, että sun mielestä mun blogin taso on laskenut. En missään nimessä ruikuta, vaan otan ilolla vastaan palautetta/toiveita :)

      Poista
  4. Nyt oli asiallisesti vastattu! Jatka samaan mallin ja jos musta ois kiinni ni haluisin et postaisit joka päivä! Mutta tietenkään ei aina kerkii ymmärrän :) olet todella kaunis ja hyvää kesää sinulle!

    VastaaPoista