lauantai 18. syyskuuta 2010

I would cut my legs off

Helloo from Tallinn

Nyt tulee vaa huikee rupupostaus ku mun jalat puutuu täst hotellirespan tietokoneen ääres ku täs ei oo tuolii ku tää on täläne ihme korkee. 
 
Mutmut anywyas, livahdin siis kuoron mukana viroon eilen perjantaina, mentiin jollai Tallink Superstarilla ja se laiva oli ihan täynnä. Me mentiin kysymään sitte infosta että onks missää enää vapaita paikkoja mihi vois laittaa vahdintaan matkatavarat. Sitte joku mies vaa tiuskas meille et "HANKKIKAA HYTTI JOTTA ON PAIKKA MIHI SAMMUTTE!"

Noo ei kuulemma ollu, joten me mentii sit sellasille kolikkolokeroille. Laitettii sinne neljä euroo sisää. Ei osattu yhtään käyttää sitä ja homma kusi ihan sairaasti. Me ei ensinnäkää tajuttu miten sen saa auki, ja sitku älyttiin me ei saatu sitä lukkoon :------D Laitettii toiset neljä euroo, eli siel konees oli jo 8 euroo eikä saatu vielkää kii. Sit käytii pyytää joku sielt infost korjaamaa sen jutun.

+ Sitku päästii pois sielt laivast, joku homomies laulo mun takana vaa et "ima barbie giirl in the barbie wooorld" Sit se tuli puhuu mulle et "Oooh i love your style, its so MMUAH!" Siis tajusitteko sillee ranskalaisittai sormenpäät huulil :D

+ anteeks tekstiripuli 8(

1 kommentti: