tiistai 15. maaliskuuta 2011

Face is asdf ::(

Kihveli ku oli kiva vklp Paken ja Tian kaa, oispa voinu olla viel yks päivä. Yhet paukapäät Viivi ja Tia unohti kamerat kotiin (tosin luuletteko et ois mitää viisaita kuvia tullukkaan!), joten kuvia ei viikonlopusta oo, mut kerron sen verran et tehtii perjantaina hyvää ruokaa ja sit noi mussut teki kahestaan hyvää kiinalaista jota sain syyä sit jälkeenpäin ku olin ollu konsertis! Käytii ostamas Alepasta pullaa ja dippailtii kaakaosee. Pe-la unet jäi pikkusen vajaiks ja sit noi kaks nukahti olkkariin seuraavana yönä noin tunniks ku pienet possut :3. 

Sunnuntaina kummitäti haki niiden kissat hoidosta ja tuntu iha tyhmältä et niit katteja ei enää ollukkaa pyörimässä jaloissa. Kissankarvoja leijailee nyt kyl jokapaikassa, imuri here i come!


Maanantaina ei oikee innostanu toi pidennysten laittaminen pähään ku Paken luona niihi vähä lens kermavaahtoa niin en ollu jaksanu vielä pestä nitä raukkoja :D. Ja ottaa päähän että en viitti pidennyksiä pestä jokatoinen päivä, kun omista hiuksista väri haalistunu tosi paljon, mut pidennyksistä ei niinkään koska ei voi pestä kokoajan :( Toisaalta oon vaan onnellinen ettei mulle jäänymitää harmaaruskeita, nää rupee muistuttaa pikkuhiljaa tätä ihkua mummotukkaa jota oon odotellu jo tovin :Dd


Roosa miksi päästäsi puuttuu joka kuvasa pala, hujoppi :D

Bwahah, tänää tiistaina kuvailtii Roosan ja Tiankaa vähä hassuiluu ku mentii himaa. Ostin kans tänää uuden laukun, mut kuvissa joissa se näkyy kokonaan, ei oo edukseen _yhtään_ joten saatte venttailla siihen asti et jos jaksan tuunailla tän, tää on jotenki tylsä pelkkänä pinkkinä.  Onneks tulin illal viel Tian ja Roosankaa ulos, mun päivä on tänään ollu koulussa hirvein pitkiin aikoihi. 

Seuraavat postaukset tulee ehkä perjantaina ellei lauantaina via mökki. 



xoxo, Vanity











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti