torstai 17. maaliskuuta 2011

Who is my guardian angel?





Nyt sain napattuu asiallisen kuvan tosta laukusta aamulla, kesti varmaan sata vuotta camwhoraus aamulla ja meinas tulla kiire. Lörtsö hellokittypaita on H&M: ltä. Apua, ootan niin kovasti Maltan matkaa et pääsen käyttää tätä lörtsöpaitaa sielä ku tää on ihanan ohut ja tällänen iso! 



AMMUUUUUUUUUUU, olempas half-luomu


Eilen koulussa saatiin kuulla aika ikävii uutisia, meijän koulusta yks kaheksasluokkalainen oli kuollut yöllä sairaskohtaukseen. Tänään torstaina sit pidettiin salissa muistotilaisuus ja mua pyydettiin laulamaan & soittamaan tuttu lastenlaulu. 

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie
Hänt' ihana enkeli kotihin vie
Niin pitkä on matka, ei kotia näy
Vaan ihana enkeli vieressä käy


kuva: weheartit.com

En tuntenu tätä kasiluokkalaista mitenkään muuta kuin nimeltä, tuntu ihan kamalalta kävellä ekaks ykisn saliin istumaan pianon ääreen ja kattoo ku porukka hiljaa menee istumaan penkeille. Luulin et pahin oli jo ohi ku hiljanen hetki meni. Mut ei, en ehtiny ees ku vaan ekan rivin laulaa niin mun ääni murtu iha kokonaan ja pistin vollotukseks. Helppo siinä ku toiset puoli koulua nyyhkii sun takana, jotenki rauhottua KOKOO ITTES VIIVI SÄ ET JÄTÄ KESKEN TÄTÄ! pyöri vaan mun mieles ja hetken päästä mä jatkoin sen biisin kunnialla loppuun, vaikka ääni vapisi ku haavanlehti. Tiiän et ois ollu helpompi vaan soittaa se kappale, mut mä koin sen jollain tapaa kunnioittavammaks myös laulaa sen. 

Pisti vaan eilen illalla kun harjottelin mahollisia biisejä tohon muistotilaisuuteen, niin miettimään että miten kamalalta voi tuntuu menettää oma lapsi, se ei oo luonnollista et oma äiti joutuu haudata oman lapsen. Haluisin laulaa itte omien sukulaisten hautajaisissa mut  vähän pelottaa ettei siitä tuu yhtään mitään jo kerta lähes tuikituntemattoman muistotilaisuus menee mulla vollotukseksi. Ehkä tää oli hyvää harjottelua. 

Tää merkintä loppu vähä ikäviin merkkeihin. 

xoxo, Vanity


2 kommenttia:

  1. Tiiän tunteen, kuolema koskettaa aina, vaikka ei olisikaan mikään tuttu. Musta on kuitenkin hienoa, että menit laulamaan koulun eteen, yksin. :)

    Mistä toi laukku muuten on ?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, Kyllä se vähän uskallusta vaati mennä parkumaan sinne. Laukku on seppälästä, oikee hinta joku 20 e mut sain vähä alennuksel :)

    VastaaPoista