lauantai 16. huhtikuuta 2011

Hair conditioners &;; stuff

Hejsaan, on päässy pikkunen venähdys tässä postauksessa tulemaan. Panostus kaikenlaiseen hiustenlaittoon ja sellaseen on ollut aika super nolla joten siks ei oo tullu kuviakaan sit yhtään. 

Tajusin muutama päivä sitten sen, että miks hairtradessa hiukset on paljon halvempia kuin Suomessa. Sillä nyt näihin on ruvennu pukkaamaan kakshaarasia paljon nopeemmin kuin mun muihin pidennyksiin, ja nää nykyään pörrööntyy ja menee takkuun tosi herkästi. Mut ääh, tykkään niistä silti, mut takkuuntuminen johtaa jatkuvaan harjailuun ja takkujen setviminen irrottaa noita hiuksia, argh :( Olin sit kotona pistäny ne johonkin hoitoaineeseen, sen toivossa et ne ei ois nii pörröset enään koska sil samalla tuotteella olin tehny aikasemmin ja tulos oli ihan hyvä. Ne meni kuitenkin tokalla kerralla vaan vielä enemmän pörröntyviks kun ne oli kuivunu ja menin ihan paniikkiin et "mitäs hittoa tääki meinaa..". 

Enkä tosiaan ymmärrä mitä näille rakkauspakkauksille oikeen tapahtu, oon käsitelly jopa paremmin näitä ku edellisiäni ja yhtäkkiä menivät tälläseen kuntoon. Hmm... 


Osiksen flatliner (sopii myös kihartamiseen), ja TIGI'n tuotesarjan Catwalk-hoitoaine


Käytiin äidinkaa sit kuitenkin ostamassa kampaamosta tälläset tuotteet, toi hoitoaine pidennyksiä varten, pitäis kuulemma poistaa tota pörröistyvyyttä, ja sit toi muotoilusuihke kihartamiseen. Koetin tota hoitoainetta silleen etten pessy shampoolla näitä pidennyksiä, niin kyllä toi pörröisyys lähti jonkin verran, mut ei vielkää ihan kokonaan. Musta tuntuu et osasyy on myös noi ah-niin-ihanat kaksihaaraiset :( Hitto. 

Jaja no mitäs, suoraansanottuna 10+++ panostus nykyään tähä kouluun pukeutumiseen. Ja laadusta  voitte kiittää mun tohelointia objektiivin kanssa :D



Voisin vaikka lähiaikoina tuleviin postauksiin opetella ehkä jonkun teijän ehdottamistia biiseistä, ellen sitten ite keksi jotakin superduperhimpula-luovaa. 

Ja nyt ärsyttää nää kitinä -ja valituspostaukset :( yyh. 


Ainii mut tapahtuha täl viikol ihan kivojakin juttui. Oltiin Roosalla nyt pe-la yötä, ja tänää lauantaina lensin Ouluun mun pikkuserkun sunnuntain konfirmaatioon. Onneks sain ottaa tän kannettavan mukaan ja tääl on wlan

Eiköhän tää ollu tässä, Adios! :)

xoxo, Vanity









8 kommenttia:

  1. Hanski, Täälä hengailen maanantaihi asti :D

    VastaaPoista
  2. Hei ois nii ihanaa jos opettelisit laulaa ton Price tag-Jessie J?<3

    VastaaPoista
  3. ..pidennyksiin ei tule kaksihaaraisia. ne ei kasva mistään enään joten ne ei voi haaraantua. halkeilu ja suomukerroksen aukeaminen onki site asia erikseen ja siitä (suomukerroksen aukeamisesta) se sun pörröisyyskin todnäk johtuu..

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, pistetään listaan! :))

    Anonyymi, Aijaa, oon aina luullu et ku hiuksen päässä on kaksi haarautuva pää, se on aina kaksihaarainen :Dd

    VastaaPoista
  5. bongasin sut jenkkikisasta! : D

    VastaaPoista
  6. hei ois kiva jos tekisit jonku videopostauksen jossa näyttäisit mite laitat noi sun pidennykset ? Mulla nimittäin on itelläni aika ongelmallista noi pidennysten laitto :)

    VastaaPoista