sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Shopping with mum yayy

Luovuus suorastaan huokuu mun otsikosta mut en nyt oikeen keksiny parempaakaan kuvaamaan tän postauksen sisältöä, bwaah. Käytiin lauantaina äitin kanssa Tarjoustalossa ja Citymarketissa vähän ostoksilla. Huomasin et tarjoustalossa on nykyään ruvennu olemaan jotenki kivemman näkösiä vaatteita ja niitäkin rytkyjä kehtaisin ehkä pistää päällekin, joskus vuosi pari taaksepäin ne vaikutti mun mielestä ihan hirveiltä ja en ois ikinä pistäny niitä päälleni ellei olis ollut pakko. Jotenki vaan kyrsii se, kun sielä tavaratalossa just niiden kivoimpien vaatteiden hinta onkin korkeempaa luokkaa kuin jossai H&M, Vero Modassa tmv. Mut plöääh aina ei voi voittaa. 




Citymarketissa oli pikkutarjous kolmen Schwarzkopf-tuotteen ostajalle, tuollanen minisuoristin. Saa nähä kauan toikin kestää ennenku levii käsiin tai jotakin. Mut taidan ottaa tän mukaan Maltalle kun vie niin vähän tilaakin! :) Pitää vaan muistaa ostaa joko sieltä tai Suomesta pistokemuuntajat kun mun muistin mukaan Maltalla ei oo pistokkeet samanlaisia kuin Suomessa. 


Ohjeissa luki myös että matkalaukut pitää lukita, muuten  matkavakuutus ei korvaa varastettuja tavaroita. Asutaan Miran kanssa kuitenkin resort-majoituksessa, ja Maltalla löytyy paljon pitkäkyntisiä ja niihin resorteihin on kuitenkin sen verran helppo murtautua sisään. En saa muutenkaan käteistä juuri lainkaan mukaan Maltalle, vaan ostan suurimmaksi osaksi varmaan kortilla.


Ysien gaala lähestyy kokoajan hirveetä vauhtia, tänään pitäis kihartaa pidennykset, koska maanantaina en ehkä ehdi kun meen värjäämään kai Paken hiukset ja pitää tehdä kaikennäkösiä kynsijuttujakin tiistaiksi. Oon himoinnut tota Maybellinen luomiväriä jo pari viikkoa Citymarketin meikkiosastolla ja nyt käytiin äitin kanssa kaupoilla niin heitin sen vaivihkaa ostoskärryyn, kouraan tarttu myös toi Maybellinen(?) ripsarikin, vedenkestävänä. 
Halusin ton luomivärin oikeestaan vain ton hopeisen värin takia, koska tarviin mun gaalameikkiin tollasta kimalletta ja glitteriä on tosi vaikee laittaa verrattuna tohon, kun toi pysyy niinkuin normaali luomiväri, kun glitteri pitää aina vähänniikuin "kiinnittää" jollakin että se pysyis koko päivän. 

Mun lauluvideo-projekti taas kerran vähän viivästyy kun meillä on tää ysien gaala, kun hirveet paineet tullu kaikesta siitä, toimiiko biisit tanssijoiden ja bändin välillä hyvin. Maanantaina ois kenraaliharkat tanssijoiden kanssa. Hommahan menee siis niin, että osa ysien gaalan tanssijoiden biiseistä tulee bändin säestämänä ja ruvettiin vähän viimetingassa harjoittelemaan, pitää vaan maanantain kenraaleissa painaa ihan täysillä. 


xoxo, Vanity

Pitbull - Give me everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer





4 kommenttia:

  1. millon se gaala on ja monelta? (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, tiistaina 11 aikaan ja myöhemmin illalla kuudelta :>

    VastaaPoista
  3. hei voisko sulta joskus kuulla PMMP-coveria? :) Esim kovemmat kädet vois olla superhyvän kuulonen sulta.

    VastaaPoista
  4. agenttipaska., heitetäämpä listaan :>

    VastaaPoista