sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

GREETINGS FROM MALTA

Bloginsa hylannyt kielimatkalainen taalla hei! En oo valitettavasti paassyt postailemaan taalla patkan vertaa, koska EF Loungen minikannettavissa aika on vaan 15min per henkilo :( Lisaksi en oikeen viela osaa laittaa tan julkisen nettikahvilan tietokoneeseen tota mun kameran johtoa joten kuviakaan ei pahemmin heru talla kertaa!

Tultiin siis torstaina aamuyosta tanne ja taalla nyt on aivan huikee meno, joka ilta toi baarikatu on taynna ihmisia ja on tosi surkeeta ku tekis mieli menna kattelee niit baarei muttaku saannot kieltaa niin sillon ei voi. Ehka odotan sita taysikasyytta viela nii paasee tanne uudestaan! :) Tehtiin ekana paivana tasotestit kielen opiskelua varten, itse koulu on jossain 10 minuutin matkan paassa, koska me mennaan bussilla. Lisaksi meijan opettaja ja liiderit on tosi mukavia. Taalla on tosi kivaa porukkaa vaikka en tosin muistakaan kaikkien nimia. Meidan resortmajoitus oli kyl aikamoinen pettymys, mut kaiken muun hauskanja kivan rinnalla se ei haittaa ollenkaan! Perjantaina meilla oli EF:n omassa discossa "transubileet" eli tytot pojiks ja pojat tytoiks. Ite en osallistunut, mut kuvasin aika urakalla. Mun kamera on ihan taynna kaikenlaisia kuvia, sitten kun paasen taalta niin kuvaspammi voi olla aikamoinen. 

Eilen oltiin Cominon saarella ja se oli aivan ku jokin sininen laguuni - turkoosia kirkasta vetta joka puolella, mut ainoo huono oli se etta paloin sina paivana! Eilen kaytiin myos ajamassa cartingautoilla, ajoin eka kertaa ja tulin pois kadet taristen, mut se oli ihan sairaan kivaa!

Ajattelin etta kun ma tulen Maltalta niin teen kunnon analyysin tasta matkasta, hyvista ja huonoista puolista jne, koska oikeesti, mun kokemukset tulee ainakin olemaan naiden ekojen paivien perusteella tosi kivoja! 

Nyt mulla loppuu nettiaika tasta koneesta, taytyy lopetella ettei postaus vaan katoa johonkin bittiavaruuteen! :) 

xoxo, Vanity

5 kommenttia:

  1. Oon lukenu sun blogias viime vuoden syksystä lähtien ja pakko sanoa, että tän blogin taso on laskenut mielestäni hurjasti siinä mielessä, että ennen postausta tuli aikalailla monesti viikossa ja postaukset oli tosi monipuolisia; sun blogi oli silloin ehdottomasti mun suosikki. Nykyään postaat harvoin, mikä on tosi sääli. Kyllä, tajuan että olet kielimatkalla ja ennen kesäloman alkua koulu painoi tosi paljon päälle, mutta kesäloman alettua olisin kuvitellut että postauksia tulisi jonkin verran enemmän. Kuitenkin nykyään joitakin postauksia on ilo lukea, suurinta osaa ei välttämättä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, Voii ei apua, luin sun kommentin ja menin ihan pasmat sekasin kun en ite oo aavistanu että mun blogin taso on laskenut jonkun uskollisen lukijan takia NOIN pahasti :( Vaikka katonkin tän kevään postausten määriä niin onhan noita tullut enemmän kuin syksyllä, mutta tän kommentin luettua pakko ihan itsekin myöntää etten oo ollut jokasessa postauksessa ihan täysillä mukana, eikä tekosyiksi enään rupee riittämään koulu ja tuleva hääkeikan treenaus. Näyttää pahasti siltä että mun täytyy ottaa itteäni niskasta kiinni ja ruveta postaamaan kaikkea sitä mitä ei oo tänä keväänä kauheesti näkynyt (tutoriaaleja jnejne).

    VastaaPoista
  3. oon samaa mieltä mut ymmärrän kyllä jos on kiireitä,ei siinä mitään,on vaa ikävä sun tutoriaaleja ja postauksia

    VastaaPoista
  4. Jos anonyymeihin on uskomista, joka toisen blogin taso on laskenu joulusta. Lol.

    VastaaPoista