tiistai 22. marraskuuta 2011

Himoshimoshimos

Tuli taas venäytettyä pieni viikon tauko postaillessa, mut liikaa tekemistä ja liikaa asioita joita pitäis tehä. Motivaatio lukion kanssa loppu tähän koeviikkoon, vaik nyt onki ihan kiva et on vapaapäivä. Mut se siitä vapaapäivästä ku remonttimies hioo meijän kämpän parkettia yläkerrassa nii kukaan ei enää nuku. Nyt siellä on lakkaa parketilla niin en päässyt jääkaapille syömään edes aamiaista, what a great day :l Täs mä elän imeskeltävil hedelmäpastilleil ja vedellä. 


Viikonlopun vietin tosiaan Himoksella. Oli taas kiva päästä pitää hauskaa keskellä ei mitään. Ennen ollaan oltu aina kolmistaan minä, Tia ja Pauliina, mut nyt mukaan saatiin myös Ella ja Lilli, eikä muuten kaduta!

Mitäs me eräjormat

Lilli ja mun jumpin! 


Ois pitäny ottaa kuva siitä, kuinka me saatiin sekamelskaks koko kämppä parissa yössä. Sunnuntaiaamuna olikin kiva siivota. Oon pahoilani et loput kuvat on liian hardcorekamaa tänne, facebookiin, tai internettiin julkisesti ylipäätään. Muutenkin meidän naamat ja ilmeet on sitä luokkaa, ettei edes teiltä heruisi arvostusta niille. Mut pakko päästä tolle reissulle taas joku vklp, oli iha siedettävä reissu meinaan ;)



Ettei tää jäis liian kuvaköyhäksi postaukseksi, niin tässä mun torstain asua. Ois varmaan pitäny silittää paita, ennenkuin sen laittaa kaappiin hehe :D Ostin farkut viime viikolla myös Cubuksesta, haluaisin nyt myös sellaiset mustat. Ainoo asia mistä en pidä, että low waist-malli Cubuksella ei mun mielestä ole low waistia nähnytkään. Mut istuu kuitenkin muuten hyvin niin en valita! Jos joku haluaa tietää niin toppi on Vero Modasta ja huivi Ginatricotista. 




Ehkä saan itteeni niskasta kiinni tän koeviikon aikana.. ehkä. Nytkin tein tän ettei tarvitse lukea bilsan kokeeseen, haha! :D


xoxo, Vanity

5 kommenttia:

  1. eijei, toi uus taustakuva-juttu on niin tyhjä :( ! kirjottaisit vieree vaikka Vivianna Vanity?

    VastaaPoista
  2. tajusin yhen jutun... ooks vaskikses?!?! :o
    ja jos oot nii et oo kyl liven yhtää nii kaunis ku kuvis o.O

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, don't worry honey, se saa vielä täydennystä. Rupes kyrsimään liikaa vaan edellinen banneri :D

    Anonyymi, Busted meh. Tiedän näyttäväni aika petolinnun perseeltä IRL, en kuitenkaan voi mielipiteellesi mitään :D

    VastaaPoista
  4. siis et sä nyt ruma oo, mut mun mielest näytät kuvis jotenki kauniimmalt :D

    VastaaPoista