sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Pian on rahat loppu ja suru puserossa.

Tässä taas nähään et kuinka raha valuu mun käsistä ku rantahiekka kun pääsen kaupoille. Pakko taas saada jostain töitä et pääsee ostoksille (tuhlaamaan). Ehkä mä viel joskus aikuistun tän rahankäyttöni kanssa, toivottavasti pian. Vaikka osaan mä säästää rahaa mut yleensä syy säästää on rahaa se, et voin ostaa jotakin :D

Mut tälle materialistille on syntynyt kummallinen tuubitoppisyndrooma. Löysin Sellon Onlystä pari tuubitoppia ihan sattumalta, ja ne oli vaan pakko saada koska 50% alennus! Kampin Spiritstoressa kävin viime tiistaina ja melkein jätin mun puhelimetankin sinne, ostin tuon pinkin yksilön omaksi. Sen jälkeen oli viel pakko käydä ostamssa toi pallokuosinen, se on tosin vähän eri mallinen. Talveksi nää on ehkä huonoja ostoksia, mut oottakaas kun kesäkesäkesäkesä! 




Löysin onneks jotain lämmittävääkin, nimittäin pirteen pinkin neuleen Ginatricotista. Kirkkaasta pinkistä tulee aina mieleen kesä ja muutenki pirteet värit on kivoja talvellakin. Stadiumista oisin vielä halunnut yhden babyvaaleenpunaisen neuleen ku en sellasta vielä omista. En viitsinyt ostaa sitä kuitenkaan ihan vielä, kyttäilen alennusmyyntejä tai sitten koen tappion kun kaikki on myyty. 

Lauantaina tuli käytyä samalla Helsingin reissulla myös Itiksessä.

Sormus, Cawaii


Sormus, Exotic Exotic





Puhelintaustakuorikrääsää, täytyy varmaan hommata taas superliimaa ja pistää uuden puhelimen kansi uuteen uskoon, Cawaii


Tää löytö on kyllä Klaukkalan Seppälästä, irtos parilla eurolla alerekistä. Siellä oli alennuksessa myös hopeiset pääkallosormukset, mut en saanu siitä kuvaa kun hukkasin sen jo :(


Mulle on jo nyt tullut ihan hirveä ikävä kesää. Alkaispa talvi jo ihan kunnolla, niin kesä tulis nopeammin ja kaikilla ois kivempaa. Tekis myös hirveästi mieli lähteä kesällä jonnekkin vielä lämpimämpään. Mira jo ehotti et mennään tekemään Maltan reissu uusiksi, houkuttelis niin paljon mennä käymään siellä uudestaan moikkaamassa Beatsnatcheria ja koluamassa kaikki mestat läpi, minne ei EF:n hoidossa saanut astua jalallakaan. Tosin haluisin nähä jotain semmosta missä en ennen oo käynyt. 



Tässä oiskin hyvä syy hommata töitä taas ja pistää ne rahat säästöön, jotta voi OSTAA äkkilähdön vaikka Bulgariaan ;)

xoxo, Vanity

P.S Kertokaa jotain hyviä lomakohteita kesällä, tai miksei vaikka hiihtolomalle! Tai vaikkapa niitä, minne ei missään nimessä kannata mennä. 

6 kommenttia:

  1. thaimaa paras mut jos halvemmalla niin turkki !

    VastaaPoista
  2. EIEI! sun pitää lähtee MUN ja tyttöjen kaa taas maltalle sit ku mul on synttärit koska viimeks ei päästy menomestoihon! :)

    ♥:lla pauli

    VastaaPoista
  3. korjaan *menomestoihin :D

    VastaaPoista
  4. egypti on halpa ja hyvä mesta jos lähtee äkkilähdöllä :) ja sit mul oli viel semmonen kysymys et missä toi cawaii kauppa on ?

    VastaaPoista