tiistai 13. joulukuuta 2011

P!nk &;; Jinzz

Tididii, mulla oli puoli miljoonaa vuotta sitten yhessä postauksessa babypink hiusväripaketti, ja sillon oli tarkotus tehä sillä jotain silloin vielä uusille pidennyksille. Värjäsin.. taisiis yritin liukuvärjätä itelleni vaaleanpunaiset latvat, mut ei koko hommasta tullut yhtään mitään. Sain kuitenkin yks kerta kylppärissä pienen päähänpiston ja iskin pariin hiusosioon tosta ohimolta pinkkiä. Eka päivä tän kanssa oli totuttelua, kun oli tottunut pelkkiin vaaleisiin ja yhtäkiä törrötti pinkki suortuva seasta!:D 






Ah, oon jo uneksinu mustasta "liuskasta" näiden pidennysten seassa, musta se vaan näyttäis kivalta :D En kuitenkaan aio omaa tukkaa värjätä mihinkään suuntaan, saa tää blondi pysyä omassa reuhkassa. Tosin juurikasvu melkeen jo huutaa fiksausta, ens viikolla tää saa lähteä. 


Näytän hiukkasen rähjäiseltä, anteeksi :(


Joku lukija pyys mua näyttämään näitä Cubuksen normifarkkuja. Ärsyttää kun nää tuppaa löystymään yhden päivän sisällä niin helposti että pitää laittaa kuivausrumpuun aamusin että ne "kutistuu" takaisin normaaliin kokoonsa. Olin typerä enkä tajunnut että farkut muutenkin venyy sen numeron-kaks käytössä, plääh :( Nää on tosi mukavat jalassa ja istuu hyvin, mut vielä voisin kitistä tosta vyötärön wnb-mataluudesta. Tai sit mulla on lyhyt selkä tai napa alhaalla, en tiedä. 

Eipä tänään muuta, oli muuten ihana auringonpaiste.... ja mä istuin sillon tunnilla, jee :(


xoxo, Vanity

6 kommenttia:

  1. Ootko huomannu, että susta on tullu vähä pornahtavampi? :D EI PAHALLA, tämmöne huomio vaan. Nätti kyllä oot :) Söötti blogikin.

    VastaaPoista
  2. etkö sä olekkin ollut talentissa tänä vuonna sekä 2009 turun karsinnoissa ? (-:

    VastaaPoista
  3. siiliritari, aakiitos <33 :))
    Anonyymi, arvosta pois!
    piupeli, .....pornahtavampi? :D En nyt sanois mutta mielipiteensä kullakin tietysti, kiitosvain :)
    nennu, kyllä olen ollut
    Jere Aalto, wäää tänks Jere <3 :):)

    VastaaPoista