tiistai 3. tammikuuta 2012

Look at you, you're so damn plastic


Paketsu oli laittanu itelleen Eyluren yksittäin liimattavat tekoripset uudeksivuodeksi. Oon kans käyttänyt näitä viimeks noin vuosi - puolitoista vuotta sitten viimeksi aina silloin tällöin mut Pake sai mut innostumaan niin oli pakko ostaa tänään oma paketti ja änkee silmiin. Aattelin et haluisitte nähä "ennen" ja "jälkeen" tulokset :)



Tässä on mun luomusilmä wohoo. Mulla on luonnostaan jo aika tummat ripset, muttei sentään noin "mustat" kuin kuva antaa ymmärtää, jos joku nyt luulee täällä jotakin! :D

Tädääm, täs on sit ripset valmiina. Näin lähikuvasta erottaa jotenkin noita ripsijuttuja ja muutenkin näyttää vähän hassulle kun pikkutarkaksi ruvetaan.


Tässä sitten kuva molemmista silmistä, ja näyttää jo paljon "paremmalta" kuin ylempi kuva. Tuskin  kuitenkaan kukaan katsoo suurennuslasilla kenenkään ripsiä, että huomaisi jonkun kohdan olevan hieman eri kohdassa kuin toinen. 


Jotakuta varmasti kiinnostaa, kauanko nämä pysyvät hyvinä ja irtoilevatko kuinka helposti. Irtoilusta tiedän oman kokemuksen mukaan ainakin sen verran, että mitä vähemmän kiinnitysvaiheessa on liimaa, sitä heikommin ripsi pysyy. Ripsen pysyvyys riippuu myös täysin ripsen "asetuskulmasta", että onko se täysin oikein suorassa vai kenties hiukan kallellaan vinossa.

Pakkaus lupailee jopa 4 viikon kestolla, kai tämä on täysin mahdollista kunhan löytää tarpeeksi aina esim yöllä tippuneita ripsiä sängystään ja jaksaa kiinnittää ne takaisin paikoilleen. Itse tykkään tehdä jo valmiiksi "tuuheat" ripset, eli paketista jää noin 1/3 ylimääräistä "varapaloiksi". En enää itse muista kuinka kauan mulla viimeksi pysyi nuo ripset, mut korkeintaan 1,5 viikkoa pysyneet ns. "hyvinä" ja on joutunut korjailemaan kuitenkin aika usein. Mielestäni kuitenkin se pari minuuttia jonka se uudelleenliimaus vie, on pikkujuttu. + Nää on paljon kevyemmät kuin semmoiset "yhden illan" pidettävät ripset :)
xoxo, Vanity



Pssst, mullon tänään tylsä ilta tiedossa, heitelkää mulle kysymyksiä formspringiin, niihin on aina kiva vastailla! :)


10 kommenttia:

  1. mistä oot ostanut noi? (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, noita saa Seppälästa ja vaikka Citymarketista, varmasti löytyy :)

    VastaaPoista
  3. Olen itsekin käyttänyt noita jo kolmesti, ja tykkään tosi paljon! Kesto on tosiaan vähän mitä on ja imo aika kaukana tuosta pakkauksen lupaamasta, mulla ne on pysyneet max. viikon, vaikka oon yrittänyt suojella niitä :( Mutta ainakin nuo antaa sellasta välitöntä kohotusta ilmeelle ja säästää ripsivärin levittämisen manööverin päiviksi.

    VastaaPoista
  4. en enää viittiny tonne fromspringii laittaa sadatta viestiä täst samasta asiasta nii unohtu viel kysyy et mistä kaupoista niitä vaalennusaineita saa.. ? :D ja mikä ois hintaluokka? ja kannattaaks ostaa se hiusväriki samalla?

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä sun omat ripset on paljon nätimmät, ja muutenkii toosi hyvät... Mulla on kauheen lyhyet ripset. Tää on vaa mun mielipide! (:

    VastaaPoista
  6. Magdaleena, noi on kivaa vaihtelua, vaikkei pakkauksen lupaukset paikkaansa pidä. Pitäisköhä pistää valmistajalle valitusta nii sais näitä 10 pakettia takaisin? ;D;DD

    Anonyymi, Ihan citymarketista tai prismasta saa, noin yheksän euron pintaan. Hintaluokka noin 9 euron luokkaa.

    http://images.chemistdirect.co.uk/images/productimages/large/schwarzkopf_live_color_xxl_absolute_platinum_39036.jpg <------ tuon näköinen pakkaus

    Anonyymi, tykkään kyl ihan omistakin ripsistäni, mut vaihtelu tekee hyvää ;)

    VastaaPoista
  7. 4 viikkoo ???? millä ihmeen liimalla se on mahollista :D itelläni niiden seppälä-ripsien liiman kanssa hyvä ku pysyy kahtakaa tuntia perkele.....

    VastaaPoista
  8. en tajuu mite onnistuit laittaa noi D: koitin ite väkertää niit gaalaa varte naamaa, en saanu yhtäkää tuppoo pysyy jote heitin paketin seinää ja luovutin :-)

    VastaaPoista
  9. Anonyymi, en tiedä, kusetus haisee pahasti :D Nyt äsken pidin ite vaan pari päivää ku rupes ahistamaan jotenki ku ei voinu normaalisti hieroo silmiä ku pelkäs et irtoo.

    Elina, ei se ees oo vaikeeta, vaatii vähä kärsivällisyyttä ja vakaata kättä :DD

    VastaaPoista
  10. no mul ei tarttunu millää ne, sain pysyy ehk max 10sekkaa kii ja sit se tippu D: saisit laittaa mulle wanhoihi noi mun kii ellen keksi jostai jotai toisii :-D

    VastaaPoista