lauantai 18. helmikuuta 2012

Purrrfect hair

Oon about kuukauden päivät hengaillu ilman pidennyksiä, ja tuun hengailemaan viel varmaan muutaman viikon. Tässä kuitenkin haluisin pidennysten ohella jotain muuta pikku muutosta hiuksiin. Ei mitään suurta, mut tästä väristä ehkä muutamaa astetta tummemmaksi, enemmän semmonen natural blond. Myös darkblond/tosi vaalea ruskee houkuttais, siitä eroon pääsemiseen ei kuitenkaan tarvita paljon vaivaa. 



Tämän väriset, tai tästä hieman tummemmat ois ihan hirmu kivat. Malli muutenkin täydellinen, tosin oma tukka vois kasvaa vielä vähän lisää, että se pidennys sekottuis mukaan paremmin. 

Tummemman tukan haluan myös siksi, etten joudu käsittelemään pidennystukkaa niin paljon että se on sopivan värinen. Aikaisemmin jouduin laittamaan vaalennusvärillä raitoja pidennyksiin, että ne vastasivat sävyltään mun tukkaa. Rapunzelin pidennys on muutenkin varsin keltaseen taittavaa, että hopeasävytteen/shampoon kanssa sai läträtä, että tuli sopivat. Lisäks vaaleeta pidennystukkaa ei todellakaan suositella käsiteltävän, mut hulluja kun tässä ollaan...



Viimevuonna mulla oli hetken aikaa joku tän värinen, eikä haittais vaikka tänvärinen tulis nytkin. Ehkä hitusen vielä vaaleutta nii ois good! :)



Tässä viel jotakin värejä Rapunzelin sivuilta. Mieltä kiehtoo toi keskimmäinen ja alimmaisin. Pitää vaan sitten sen pidennyksen mukaan valkata kevytsävyte omaan tukkaan, koitan jättää jopa sen kevytvärjäyksen pidennysten osalta väliin, mutta saa nyt nähä, että otanko riskin ja ostan suoraan tummempaa tukkaa, vaiko vaeempaa ja värjään sekä pidennykset, että omat hiukset samalla kevytvärillä. HMMM :D

Ihanaa viikonloppua hanit! <3

xoxo, Vanity









4 kommenttia:

  1. kittos kun piristät tylsää lauantaitani♥ ja hei miten sais helposti isot kiharat? mult löytyy ohut sauvakiharrin ja suoristusrauta? paplarit vaikuttaa vähän hankalilt ja huonolt vaihtoehdolt:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on huono ruveta väkertämään tähän minkäänlaisia ohjeita, mut Youtubessa on yleensä tosi hyviä tutoriaaleja, kokeile erilaisia hakusanoja kuten "big curls, puffy curls, curly big hair" tmv.

      Sen verran voin sanoo, että paplareilla kiharat on pitkäkestoisemmat, ainakin omien kokemuksien mukaan. Pidä vain mielessä, että mitä ohuemmat paplarit, sitä pienempää kiharaa, eli jos et halua pikkukiharaa, niin tee 2-3 paplarista yksi iso paplari! :)Ja paplarit voit laittaa puolikuivaain tukkaan yöksi, tai laittaa ne aamulla ja irrottaa ne, kun hiukset on kuivat ^^

      Yks hyvä vinkki, sukkakiharat! Pistä hakusanaks Youtubeen "sock curls tutorial", pitäis löytyy. Toimii samalla periaatteella kuin paplarit, mut kiharoista saa helpommin isoa :) Tää toimii parhaiten puolipitkään- pitkään tukkaan :)

      Poista
  2. hei, kuinka kauan tollaset teippipidennykset pysyy hyvinä? ja onks ne helppo laittaa ite.. ? mul ku on nyt klipsipidennykset nii ne on vähän kärsiny jne ni aattelin vaa et oisko täl kertaa helpompi ostaa teippipidennykset? Ja onnistuuks värjää hiukset teipit päässä.. ei varmaankaa? jos ne ottais pois siks aikaa nii voisko laittaa vielä takasin? ku en oo tosiaan mikää maailman rikkain, eikä ois kauheesti varaa menettää hirveitä summia mihinkää ei_niin_hyviin pidennyksiin.. :D et mitä sivua suosittelisit teippipidennysten tilaukseen?
    Ps. Ihana blogi, pitää tsekata tää joka päivä varmaan 5 kertaa :D:D ! ja oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teippihius pysyy hyvinä noin puolisen vuotta, riippuen ihan siitä, kuinka paljon niitä käsittelee. Voit irrottaa ja kiinnittää teipit niin monta kertaa kuin lystää, mutta teipit päässä et voi värjätä esim. juurikasvua, koska väriaine voi liuottaa hiusteipin liimaa. Hiusteipiksi suosittelen Simply Natural-hiusteippiä, se on paras! :)

      Ite tilasin edelliset teipppidennykset Rapunzelilta, ja olin ihan happy niihin :) Tosin Rapunzelin omaa hiusteippiä en suosittele käyttämään, saat ikävät liimaklimpit hiuksiisi siitä!

      Muistutan, et teippipidennykset vaatii tarkempaa ja huolellisempaa hoitoa kuin klipsipidennykset, koska peset niitä tod. näkösemmin useammin kuin klipsejä!

      Ja kiitos! :)

      Poista