sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

DEEPSIDE DEEJAYS - STAY WITH ME TONIGHT


Helloo! :) Mua ei oo tällä blogin puolella pariin viikkoon näkyny, eli on ollu aika hiljasta. Täs on pari viikkoo menny semmosessa hulinassa ja tuiskeessa, etten oo ehtinyt kirjotella tänne yhtikäs mitään. 

Eilen menin töiden jälkeen käymässä Kampin Spiritstoressa, kun mulla oli sinne niiden rikkinäisten nilkkureiden takia 40 euron lahjakortti. Tätä olin katellut useesti, mut en ollu raaskinu ostaa sitä ton suolasen 29 euron hinnan takia. Mut nyt kun kyseessä oli lahjakortti, ja kokojakaan ei ollu enää juuri yhtään jälellä, päätin napata tän tosta suolasesta hinnasta huolimatta!

En malta venata kesää tai muutenvaan lämpimämpiä kelejä, meinaan tuntuu ettei mitkään kuteet näytä kivalta allaolevassa säässä. En ikinä oikeen tiedä miten pitäis pukeutuu keväällä, kun välillä on kylmä ja yhtäkkii ihan jäätävän kylmä.  Toi harmaus masentaa. Toivon kokoajan vaa kovemmin et lumet sulais kokonaan pois niinku Helsingissä on jo sulanu. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa. 

 Siis oikeesti kattokaa nyt tota harmautta! :(


Mut onneks voi aina himassa pistää kesämusiikkii soimaan, pistää pirteitä kesävaatteita päälle, laittaa pleksit silmille ja fiilistellä <3 :)

Toivottavasti nyt tulee valosampaa ja saisin energiaa tehdä taas tänne blogin puolelle enemmän matskuu! :) Yritän keksii enskerraks jotain kivaa ^^

2 kommenttia: