torstai 19. huhtikuuta 2012

Outfit 1904

Torstait on harvemmin  mun lempipäiviä, mut koska kokeiden palautus, lähettiin Tian kanssa aikasin pois koulusta ja suunnattiin kirppikselle! Metsästin sieltä sellasta nahkasta kyttähattua mut jouduin pahasti pettymään - ei sitä enää siellä ollut :( 

Kuitenkin irtos jotakin mukaan. Koruseinällä on tää ketju ollu aikasemminki, mut nyt sit otin sen wnb-lohdutuspalkinnoks mukaan :D Hintaa ei tosiaankaan ollu paljon, 3 euroo. Samalla sit kynnenkovettaja mukaan, kun on nää omat kynnet innostunu kasvamaan mut kovasti pukkaa silti lohkeilemaan. 



Ja tän päivän outfitteihin. Outfittejä mul ei ookkaan kauheesti viimeaikoina ollut, mut nyt kun valosa aika tulee taas niin pystyy laittelemaan ehkä enemmän asukuvia. Tosiaan Cubuksen farkkulegginssit jotka oon ihmeen kaupalla saanu rikottuu tuolt takaa molemmist jaloista ihan samastakohtaa - wtf ?!? Ja Velour-huppari on Paken tuliainen Miamista :) 




Mun paksu Björn Axen luottokiharrin meni rikki, joten kävin tsekkailemassa anttilan tarjontaa kihartimista, ja tätä Remingtoning curling wand- sarjaa löytyy siis myös nykyään tässä paksummassakin muodossa! Tykkään ihan hirmuna, tulee aikaseks tosi luonnolliset laineet/kiharat jos vielä harjailee läpi. Musta kun tuntuu ettei mulle sovi semmonen kiharapilvi yhtä paljon vaan tälläset iisot laneikkaat kiharat natsaa paremmin tähä luonnollisen väriseen tukkaanki :D Tosta ylemmästä kuvasta muuten näkee hyvin, kuinka paljon mun tukka on vaalentunu siitä värjäyksestä. 




SWAAAGG!


xoxo, Vanity

7 kommenttia:

  1. Oii ihan täydellisen väriset hiukset sulla! :) ja kivat kiharat kans :)

    VastaaPoista
  2. aaa nua sun hiukset on niiin ihanat:)!

    VastaaPoista
  3. kiva postaus :) mikä tuo swag juttu oikein on? :D

    VastaaPoista
  4. Onko toi kiharrin helppo käyttää? Ja jos on vähä lyhyemmät hiukset kuin sulla niin kannattaisko ottaa tuosta ohuempi? Tai saako tolla myös ns. kunnon kiharoita jos ei laineeet sovi niin hyvin? Ihanat hiukset sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puikkokiharrin vaatii aina vähän opettelua että miten hiukset saa puikossa pysymään. Ohuempi saattaa olla ihan hyvä vaihtoehto, niin saa aikaan niitä teräviä kiharoita iisimmimn. Koska yleensä mitä isompi kihara on, sitä helpommin se "aukeaa" ja mulla kiharat aukee nopeesti koska yleensä harjaan ne, jotta saan luonnollisemman lopputuloksen :)

      Poista
  5. mistä noi sun kaks sinistä toppia on ? aivan sairaan ihanat !! ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylempi toppi on Vero Modasta ja alempi on Valtterista :D

      Poista