maanantai 7. toukokuuta 2012

If happy ever after did exist...


Tää päivä oli huomattavasti parempi kuin eilinen. Sateen vastapainoks aurinko paistaa melkeen selkeellä taivaalla ja kohta ois varmaan tarkotuksena livahtaa terassille opiskelemaan yhteiskuntaopin uusintaan. Me gusta vai miten se meni :) 

Viimeviikolla ei menny aivan putkeen - olin unohtanu vesipullo korkin puoliksi auki matkalla dösärille. Voitte vaan arvata miten mun kirjat yms lillu siinä vedessä, penaalit ja meikkipussi myös. Penaali säily mut meikkipussi meni aivan pilalle, kun jo valmiiks stabiloväreistä sotkeutunu penaali märkänä sit tuhos meikkipussin söpön ulkomuodon. Perjantaina poikkesin sitten Seppälän kautta kotiin ja ostin vähän isomman kuin oisin tarvinnut. Mahtuupahan sit muutakin tavaraa kun on tarve. 


Ihanaa kun saa myös otettua asukuvaa koulun jälkeenkin ilman mitään suurempaa studionpystytystä, että vaatteetkin näkyy muunakin kuin järkyttävänä pikselioksennuksena. 






Kaverit on kyselly multa näin muutaman viikon jälkeen paljon kielikorun kuulumisia. Aattelin että pistän nyt tännekin. Kielelle kuuluu oikein hyvää ja se parani lähes kokonaan vain viikossa. Silloin kun tää laitettiin, ei mun kieli turvonnut mitenkään kuin ihan vähän vain, ja kipeä se oli vain aamuisin.

Vaihdoin  lyhyemmän korun jo viikon päästä, vaikka yleensä se vaihdetaan 2 viikkoa lävistämisen jälkeen. Lävistäjän mukaan kieli oli niin hyvässä kondiksessa, että 22 millin tappi oli vaan kokoajan tiellä. (Siltä se tuntukin, kieli tuli vaan kipeäksi kun en osannut syödä niin pitkällä korulla kun se meni aina hampaiden väliin). 

Tykkään tästä kovasti, mutta ainoona huolettaa hampaat; vaikka tää titaaninen koru on mun mielestä kaikista kivoin, tää myös kuluttaa hampaita. Onneks on kuitenkin keksitty muovitangot ja pallot, joita voi myös käyttää. 

Mut nyt sitä yhteiskuntaoppia.. kiinnostus korkeella :DD

xoxo, Vanity

8 kommenttia:

  1. sulla vaan on niin täydelliset ripset! <3 onks ne luonnostaan noin kaarevat vai onks sulla jotai kikkaa miten saat ne pysymään tollasina? :D

    rrosaaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitti! :) Ei ne luonnostaan mitenkää erityisen kaarevat oo, mut ripsentaivutin ja VEDENKESTÄVÄ ripsari toimii. Normaali ripsari tuppaa päivän aikana suoristumaan, vedenkestävällä ei niin käy. :)

      Poista
    2. aaa okei! :)

      haastoin sut mun blogissa! :)

      rrosaaa.blogspot.com

      Poista
  2. Vastaukset
    1. :D:D hyvä et oot kiinnittäny huomiota. Mut emmäää vaan mitään näe :/

      Poista
    2. ei viivil kyl oo ct:tä ?:D:D:D

      Poista
  3. Viivi! Mun on pakko kommata tähän! Oot oikeesti niin kaunis ja rakastan sun laulamista! Varsinki se paparazzi <3 Lisää lauluvideoita sitten ku ehit (: Kuuntelen niitä koko aja :D ja oon sun lukijoissas , ja tää on ihan ykkösii mun lukemista blogeist mut en jaksa kirjautuu ny :D

    VastaaPoista