sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Itkupotkuraivarit

Tai ainakin melkeen. Mun rakas Happy Bird-vauva (Samsung Galaxy Ace) on päättänyt ryhtyä vaikeaksi hoidettavaksi ja joudun viemään sen maanantaina huoltoon. Menee täysin hermot koko kapulaan koska Instagramin kanssa se kiukuttelee jatkuvasti. Instagram ja formspring eivät kumpikaan toimi täydellisesti (formspring ei enää ees aukee), google+ ei pikalataa mun ottamia kuvia enää mun google+ tilille (RAIVOSTUN!!), ja muutama päivä sitten havaitsin että keskinäppäin on ruvennut ihmeen jäykäksi LISÄKSI mulla katkee puhelut laittoman usein ilman mitään syytä. 

Ainiin ja eihän tää luuri ole ollut mulla kuin kohta pari kuukautta. Aivan mahtavaa. Tää puhelin on ollut hirmusen hyvä kaikin puolin enkä kestä jos en saa tota huollosta toimivana takasin. 




Oon purkanut raivoani puhelinrakastani kohtaan kuntosalilla. Ai että jalat oli hapoilla :D




Kalenterissa on kyl ollu tällä viikolla kaikenlaista. Perjantaina tosiaan mentiin koulun jälkeen Tiun kanssa shoppailemaan, ja nyt ollaan taas köyhiä!!


Meidän piti mennä ekaks Stockmannin ravintolamaailmaan syömään, mut siel oli niin kallista et ostettiin Subit ja että maha meinas poksahtaa noiden jälkeen! :D 


Mun kaikki laukut on tummia (paitsi yks) niin aattelin ostaa tämmösen harmaan laukun mihin mahtuu vaikka mitä. Ois kyl ollu kiva et ton pohjan ois saanu silleen "pienennettyä", mut kaikkee ei voi saada. Accessorize, 39 e


Myös uusi kielikorun pallo tuli napattua cybershopista mukaan neljällä eurolla

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille,

xoxo, Vanity

5 kommenttia:

  1. siis omgggggg instagram ei toimi miten oikee pärjäät?!??!+1+!?!?1+1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD no kai nyt puhelimen pitäis toimia kun oon sen toimivuudesta myös maksanut

      Poista
  2. koska lauluvideoita!!?? nyt on kestäny kyllä jo ihan laittoman kauan :( tee ees normi videopostaus or something :)))

    VastaaPoista
  3. mista oot löytany tohon puhelimeen noita kuoria ku oon ettiny enka oo löytany :(

    VastaaPoista