sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Mekko ei saa happee

Alan epäillä pikkuhiljaa mun mielentilan vakautta kun otsikoistakaan ei nykyään tuu yhtään mitään järkevää. Olin Tialla lauantain yötä ja katottiin telkkarista joku kauhuleffa, näin heti yöllä painajaista. Silti mä katon noita......

Muttaniin, lupasin näyttää teille mun ebay-paketin ja tässä se nyt ois! :D Pieni nassublurraus kun näin sunnuntaina, hiukset ja naama on päin kuuluisaa. Musta tää on i h a n a, vaikka jokseenkin aika lyhyt mut kehittelen jotain jännää tähän ettei ohikulkijoiden tarvitse tuntea myötähäpeää. 



Selkäosa nyt vähän hassusti rutussa tosta, mut rakastan tota ristikkojutskaa yli kaiken! oih





Äiti antoi tämmösen lahjakortin, missä saan ite päättää mihin haluan ylläolevista vaihtoehdoista lahjakortin. Pake ehdotti et meen tsekkailee haluamistani kaupoista tarjontaa, ja tilaan lahjakortin sen perusteella. Onneks apua tulee pallon toiseltaki puolelta näin tyhmään päähän <3 font="font">


Mun piti laittaa tää mun kortti tänne jo viimeks mut unohin. Räjähdin vaa nauruu ku tia ojens tän mulle, en oikeesti voi kattoo tätä vieläkää ilman et nauran :DDDDDDD



Ehti melkeen jo kusi nousta päähän mun kauneudesta kunnes katoin kääntöpuolen, mun synttärikortisa on ollu vissiin miss universum kilpailu käynnissä. 


:D:D tää mun rakkaiden puolisko saa kyllä paraatipaikan mun huoneen seinällä.. ja löytyyhän tää jo tietokoneen taustakuvana :DDD En saa oikeesti happee kohta ku naurattaa nytkin!

Tialla on varmaan tietokoneen tiedostot turvallaan järkyttäviä kuvia meistä kaikista, nyt niitä on vielä satoja enemmän kun se sai puhelimen joka on varustettu näyttökameralla :D Onks teilläkin tapana ottaa järkyttäviä kuvia ittestänne ja toisistanne (XD)?

xoxo, Vanity




11 kommenttia:

  1. AIKA lyhyt?? :DD eihä tollast voi ees käyttää hyi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no ei ehkä tuollaisenaan, onneksi mulla on mielikuvitusta helman pituuden muuttamisen suhteen, harmi ettei sulla ilmeisesti sellasta ole ;)

      Poista
    2. Ei ehkä ihan ekana tullu mieleen et aiot tehä sille jotain :D erittäin hieno takaisinvittuilu-yritys.. :DDD

      Poista
    3. Jos nyt oikein nään niin taisin mainita jo tekstissä että kehittelen jotakin siihen helmaan ettei se olisi niin lyhyt, sen takia kommenttisi oli pirun kummallinen "eihän tota voi ees käyttää hyi" :)

      Poista
  2. siis en kestä noita mun kuvia..:D

    VastaaPoista
  3. onks toi ebay ihan luotettava? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ja ei oo. Tuolla pyörii myös huijarimyyjiä, koska paikkahan on ikäänkuin nettihuutokauppa.Esimerkiks tää mun mekko ei ollu 100% sitä mitä kuvassa annettiin ymmärtää (selkäosassa oli joku ompelumoka mut osasin onneks korjata sen ja kangas on vähän erilaista ja eriväristä.

      Suosittelen kyl silti lämpimästi kokeilemaan, mut jos tuntuu epävarmalta niin kannattaa alottaa eka ihan pikkusummalla. Tää mekko makso postikuluineen semmoset 10 euroa. Tuolta löytyy kuitenkin paljon vaatteita ym juttuja mitä suomalaiset nettikaupat myy paljon kalliimmalla. :)

      Poista
  4. kattelin googlen kuvahausta lainekkaita hiuksia,koska olisi tarkoitus laittaa omaan blogiini kuva sellaisista hiuksesta mitkä haluan , saisinko laittaa tämän kuvan,(jos suttaan naaman) blogiini :)?http://www.google.fi/imgres?num=10&hl=fi&biw=1024&bih=605&tbm=isch&tbnid=56QOvjNk-zMgTM:&imgrefurl=http://viviannavanity.blogspot.com/2011_04_01_archive.html&docid=07qQpwCNjwnNmM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-sI_R1gsujbY/TZXRt69OJII/AAAAAAAAAhw/AittWPo5Qsw/s1600/DSC01948.JPG&w=1065&h=1600&ei=9Xx9UKfsEdGN4gT51YGQAw&zoom=1&iact=hc&vpx=97&vpy=142&dur=646&hovh=275&hovw=183&tx=108&ty=144&sig=110085276768147462918&sqi=2&page=1&tbnh=140&tbnw=96&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:0,i:82

    VastaaPoista
  5. Ihana mekko!!Musta tuntuu että kaikki vaatteet sopii sun päälle!! Oot ihana<<<<<33333333333

    VastaaPoista