maanantai 26. marraskuuta 2012

Postailesuutemattomuudellaansakohan

Onkohan toi ees sana. Mutta niin, pahoittelen viikon hiljaiseloani taas, koko viime viikko meni vähän sumussa ja päivät hujahti hetkessä ohitse. Toivoin joululahjaksi kaukalaukaisinta ja lisäsalamaa, niillä on toivottavasti positiivnen vaikutus (naama) kuvien ottamiseen :D Ootteko te toivonu vanhemmiltanne jotakin erityistä, jos ootte niin mitä? Tuntuu että mitä vanhemmaksi tuun, sitä kalliimaksi ja tyngemmäksi mun lista on vaan kasvanut. Kallista pikkuelektroniikkaa, kosmetiikkaa ja lakanoita! Myös Diorin Cherie Parfum pääs listalle, oon ihastunut siihen tuoksuun!

Toki jos pukki olis olemassa, toivoisin myös  hirveästi shoppailurahaa, joilla ostaisin nämä mun viimepäivinä kuolaamat parit kenkiä! Ebay on paras, mut Jesus Christ kun mun pitäis oikeasti saada se vanhojenmekko tilattua... tää kenkäkuume ei auta mitenkään. 



Mustat peruskorkkarit pitäis olla varmaan joka naisella, mutta miksei mulla ole? DO WANT. Lisäks oli pakko lisätä kollaasiin noi nudet karvasöpölmykset. Tosi söpöt mut jollain tapaa kuitenki rennon näköset talvikengät. 






Platform-kengät on alkanu tuleen jopa mun uniin asti jo, enkä tiiä kauan mun mielenterveys kestää. Haluaisin noi look alike- litat nuden värisinä mutta eBaysta en pahemmin löytänyt. Hintaahan noilla ei oo paljon mitään, ja noi mustat on kyl erittäin siistit :D Valkoset (tosin mieluummin ilman niitejä) ois kans tosi muhkeet. 

Noh, onneks kuolaaminen ei oo yhtä syntistä kuin ostaminen. Jos jotakin näistä tulee ostettua, taitaa se mennä kevään puolelle. Tosin jos joulupukki oot olemassa niin jotkut näistä ois iha fine


xoxo, Vanity

2 kommenttia:

  1. saaks alaikäset tilattuu ebayst? ja mite sielt tilataa ja maksetaa tavara niinku? Ja pystyks laittaa niitte sun aikasemmi tilaamie mekkoje linkei tai jtn?ja mite etit sielt tavaraa mimmosil hakusanoil ja kriteereil ja mimmone on luotettava myyjä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Alaikäinen ei saisi tilata, mutta voi tilata.
      - Kaikki maksetaan Paypal-tilillä, jolle siirretään omalta tililtä rahaa.
      - En tähän hätään pysty ettimään,
      - .. mutta samankaltaisiin mekkoihin esim "blue mini club dress".
      - luotettavan myyjän tunnistaa top rated seller- merkistä.

      Ebaysta tai ulkomaisilta sivustoilta ei kannata kuitenkaan tilailla mitään, ellei ymmärrä englantia tai jaksa nähdä vaivaa paypalin opetteluun ym. Paypal on ehkä turvallisin tapa nettishoppailla ja siksi kannattavaa.

      Poista