lauantai 23. helmikuuta 2013

Back to the business

Ihanaa, pystyin ja uskalsin vihdoin käydä ihmisten ilmoilla! Välillä vielä keuhkoista irtoo jotain limaa, mut nykyään sen jo pystyy sentään yskimään pois eikä vaan köhiä. Kuumetta ei muutamaan päivään oo ollu ja oon yötki nukkunu levollisesti! Äiti kuitenkin toppuuttelee etten saa vielä pitkään aikaan rehkiä. Tänään puolivahingossa juoksin jo bussiin mut onneks tajusin et ehdin kävellenkin x) 

Mun piti tänään moikata Pauliinaa Helsingissä mut se retu lurjus oli nukahtanut kotiinsa, joten päätin mennä sitten vaan niille. Aattelin et oltais menty jonnekkin kivaan paikkaan safkaamaan mut joku toinen kerta! Saatte nyt siis tyytyä näihin Ginatricotin kopissa otettuihin kuviin päivän asusta :DD:






Olin aatellu et ostan shortseja vasta sitten lähempänä kesää, mut tulikin ostettua jo nyt kun oisin halunnut tota mallia jo viime keväänä, mut kaikki oli rikki noista "rei'istä" kun jengi oli sovitellu niitä vähän! ;D Tosin aattelin ite vielä distressata noita, aika juntin näköstä kun on yks tommonen hervoton reikä ja sit pari tollasta säälittävää. Ja must kulutettujen farkkujen kuuluu olla vähä uniikkeja eikä samanlaisia kuin vastaantulevien joten revin noita varmaan vielä lisää ennenkuin otan käyttöön. Ehkä keksin mun lopuille niiteille käyttöä.. ;)

ps. en malta oottaa kesää
xoxo, Vanity

5 kommenttia:

  1. Mistä toi aivan ihana koru on?! Ja säkin tottakai taas hirmu kauniina! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. oi ihana blogi sulla ! :) ja oot tosi kaunis ja noi hiukset on jotai nii unelmaa <3

    VastaaPoista