perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tulin vain noutamaan pokaalini


NAISTENPÄIVÄN KUNNIAKS VÄHÄ MUSAA

:)... viikon aktiivisimmalle bloggaajalle, hehheh :D Koko alkuviikko tosiaan meni vaan koulun ja salin merkeissä. Tuntuu et aika vaan hurahtaa heti koulupäivän jälkeen. Lisäks Roosakin tuli Oulusta tänne etelään lomailemaan meijän luo, on ihanaa nähä sitäkin taas pitkästä aikaa!

Puhelinkuvia taas osimmakseen, tällä viikolla mun asut ei muutenkaan oo ollu mitään esittelemisen arvosia, aika tylsiä :( Oon joka aamu heränny vartti ennen lähtöö ja iskeny vaan ekat vaatteet mitä kaapista löytyy. On se kiva kun niitä unenlahjoja löytyy.. aamusta! :D




Ostin tigiltä tätä Recovery-shampoota kun sitä on suositeltu pidennysten kanssa käytettäväksi. Pidennykset kun tuppaa "kuivumaan" tosi herkästi kun ne ei saa ravinteita mistään ja kun nää on muutenkin rankasti käsiteltyä hiusta. Mul oli aiemmin käytössä eri  mömmöt enkä nyt huomaa mitään ihmeellistä eroa näissä, odotin tältä tuotteelta oikeastaan enemmän silottavuutta ja kiiltoa, mut se "kiilto" katos seuraavan päivän mittaan pois verrattuna iltaan. 



Meil oli koululiikunnassa luistelua enkä jaksanu raahata varaston perältä omia luistimia mukaan - sain mahdollisuuden kokeilla koulun tuliteriä hokkareita :D ENKÄ KAATUNUT. Tosin tyydyin vaan liukumaan noilla eteenpäin, pari kertaa meinas terät luiskahtaa alta!



Johanna tukiainen 2. ja tyylikkäät trikoot

Nyt lähden juhlistamaan kavereiden kanssa viikonloppua! Adios!
xoxo, Vanity




2 kommenttia:

  1. hei paljon noi shampoo ja hoitoaine maksaa:) itelläkin pidennnykset ja ongelmana just se että tuppaa kuivumaan nää pidennyshiukset niin nopeesti:(

    VastaaPoista