sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Joo mä tiedän pitäis ryhdistäytyä

En oo suinkaan kuollut tai mitään, on vaan ollut hirrrrrveesti kaikenlaisia juttuja jotka on pitäneet ajatukset täysin muualla kuin blogissa. Tosin en oo mitään siistiä taas tehnytkään. PAITSI, että varattiin perheeni kanssa juuri matka kesäkuussa Espanjaan (hyvästi Suomen kylmä juhannus jipii)! 

Lisäks enää viikko vanhojen risteilyyn, Vaskisristeily meni niin nappiin että mul on kovat odotukset tänkin risteilyn suhteen :) On tää kevät ollu yhtä juhlaa juhlan perään ettei enää itekään pysy perässä!

Pitän taas vähän kollaaseja tulemaan parin viikon ajalta! :) Jospa saisin vähän paremman otteen taas tähän bloggaamiseen.


Outfitteja



Pari hassuu naamakuvaa



Ja vähän juhlintaa ofc! Tommonen oli mun vappuasu muuten, tilasin sen Ebaysta ja oli muuten aika törkeen lyhyt mekko! Onneks sain pelastettua sen mun omalla laivastohameella joka ei hirveesti erotu :D Tuli vappuna hommattua muutama mysteerinen mustelma, nyrjähtäneet nilkat ja ryytymys! 



Tulevan viikon sää näyttää ihan kivalta.. oijoi toi keskiviikko, I'm lovin it!

xoxo, Vanity

5 kommenttia:

  1. Mitä toi juttu on joka roikkuu sun nenästäs XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD hahhah se on semmosta limaa mitä mun kaveri teki kemiantunnilla. Pakko oli vähä leikkiä sillä :D

      Poista
  2. Hei ku tuol yläkulmas on toi follow me on instagram. Nii miten oot saanu sen sinne, tai siis kun se liikkuu?:DD sori tyhmä kysymys mutta xd

    VastaaPoista
  3. Hui ku lyhyt toi vappumekko,mut just kiva kyl :) Eiks pelottanu et stringit ois vilkkunu? :D

    VastaaPoista