tiistai 2. heinäkuuta 2013

Galaxyä ja kynsiä

Musta tuntuu etten oo ehtinyt tekemn lomalla yhtään mitään järkevää! Vielä pitäis tehdä töitä, koluta muutamat festarit ja vaikka mitä. Lomasta on puolet jäljellä, a p u a !


Merilyn teki mulle maanantaina taas aivan ihanat kynnet! Edelliset oli kasvanut yli aika paljon. Oon arka käyttämään mitään kauheen räikeitä värejä kynsissä - jos ei sovikaan vaatteisiin niin ärsyttää! Tällä kertaa en laittanut mitään timantteja (ei kyllä tarvinnutkaan) niin voin lakata nää jos sille tuntuu. 


Kaikki tän postauksen kuvat on muuten otettu uudella Samsung Galaxy s4:lla. Voitin vihdoin taiston LG:n huollossa ramppaamisen kanssa, eli sain rahani takaisin. Loput uudesta puhelimesta maksoin sitten itse. 

Ja voi että tätä tunnetta kun vihdoin mun nopeasta netistäkin on hyötyä! Tää on ollut pian viikon eikä pahemmin oo tarvinnu sovellusten asentamisen jälkeen kiroilla! 

Kamerasta tykkään myös aivan smurffina.  :) Päivänvalossa toimii loistavasti, mutta sisällä hyviin kuviin, kuvaajalta vaaditaan vakaata kättä. Alla oleva kuva on otettu etukameralla myöhään illalla. Tosin eihän öisin nyt olekaan pilkkopimeää, mutta kuitenkin :)

Peace n love!

xoxo, Vanity

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti