sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Instapics from saturday

Ihanaa kun on vihdoin aikaa ja myös huvittaa kirjoittaa tänne jotakin. Joskus elämä vain on tällaista. Anygays, eilinen lauantai oli todella mukava! Mun piti lähteä kummitädin ja sen lasten kanssa ilmaiseksi Linnanmäelle, mutta kummitäti oli niin kipeä ettei päässyt tulemaan. Päätettiin sitten maman kanssa viettää pientä äiti-tytär-päivää ja mennä Lintsille kahdestaan. Kouluviikon jälkeen ei kyllä tehnyt kauheen gutaa herätä ennen kaheksaa, vaati ylösnousu pieniä ponnisteluja!


Lauantaina oli vähän kyseenalainen sää - aamulla paistoi ja päivällä satoi kaatamalla. Ja Lintsillä on melkein aina ihan jäätävä tuuli, mutten halunnut vielä antaa tulevalle syksylle periksi ja pistää takkia niskaan. Lisäks halusin jotain simppeliä mut tyttömäistä! 


Mä tykkään kovasti laivastonsinisen(tai farkkukankaan) ja valkoisen  yhdistelmästä. Noiden kaveriksi laitoin harmaan bleiseri-neulostakin ja harmaan laukun. Alla olevasta kuvasta voitte päätellä, kumpi perheenjäsenistä oli pukeutunut sään mukaisesti! :D


Pakotin maman Ukkoon ja Rakettiin (hitto vie se on space shot mulle kyllä edelleen!) Se on aina nössöillyt kun oon pienenä käynyt sen kaa Lintsillä. "Eihän nää ollut ees niin pahoja!" -äiti


Aamupäivän pikku hurjastelun jälkeen mentiin keskustaan syömään ja vähän shoppailemaan. Ostettiin äipälle uus syystakki ja mulle neule ja salivaatteita. 


Iltapäivällä tulin takasin kotiin ja valmistauduin lähtemään tyttöjen kanssa pitämään hauskaa! Oon ollut nyt koko kesän menossa ja juhlinut niin paljon, että nyt olisi oikeasti hyvä pitää pidempi tauko. Tekisi oikein hyvää kuntosalitreenaamisenkin kannalta. Kesällä tuli muutama kilo vyötäisille, mut onneks pääsin äkkiä eroon niistä, kun palauduin takaisin kevään ruokavalioon. 


Oisimpa näyttänyt näin hehkeältä tänään aamulla herätessänikin XD aina ei voi voittaa. 

xoxo, Vanity

EDIT// toteutan toivottuja postauksia ensi viikon puolella, mm. hiusjutttuja ja syksyn toivevaatteista. Jos teillä on jotain erityistä kysyttävää tai ehdotuksia  niin ehdottakaa ihmeessä! :)

8 kommenttia:

  1. Lauluvideo ois niiiin kiva pitkästä aikaa!!:)

    VastaaPoista
  2. Joku hiusvideo ois jees! esim. miten teet ton nutturan mikä on tos peili kuvassa :) tai joku muu sellane

    VastaaPoista
  3. millanen toi sun ruokavalio sitten on? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin alkuun ketoosilla muutama viikko (hiilihydraatteja alle 30g/päivä),ja sitten lisätään niitä pikkuhiljaa takaisin ruokavalioon, ei kuitenkaan "palata entiseen" vaan syödn hyviä hiilareita harkitusti :)

      Ketoositilassa karisee muutama kilo, mutta ne tulevat takaisin jos palaa entisiin elämäntapoihin :) mä oon itse huomannut et vaikka ne uudet perunat ja vaalea paahtoleipä maistuukin hyvälle, niitä syödessä tulee herkästi turvonnut ja ähky fiilis :) herkuttelen vaan sitten muilla jutuilla, kuten juustoilla :)

      Poista
  4. Oot niin ärsyttävän kaunis ja suloinen, oon niin kateellinen!<3 :D Sulla on täydelliset hiukset, ihania vaatteita ja niin kauniit kasvot :)
    En tiä ootko tehny sellasta vaatekaappini-sisältö postausta, se ois kiva!

    http://jennablogii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. tee lauluvideoita, ne on nii kivoii :)

    VastaaPoista
  6. Lauluvideon kannattaja täälläkin!

    VastaaPoista
  7. komppaan edellisiä; lauluvideo! :)

    VastaaPoista