sunnuntai 13. lokakuuta 2013

TUNING MY DRESS


Tilasin eBaysta jokin aika sitten vaaleanpunaisen (tietenkin) mekon, jonka timanttimainen kirjailu olikin todellisuudessa hiukan köyhää verrattuna tuotteen kuvaukseen. 8 euron hintaan nähden en ollut tästä kovin yllättynyt ja olinkin varautunut tuunaamaan sitä hiukan itse tarpeen vaatiessa. Mulla oli jäänyt jostain hopeisia/pinkkejä strasseja, jotka päätin käyttää nyt hyödyksi.Nappasin myös valkoisia pieniä helmiä noista korvakoruista, koska en niitä enää käytä muutenkaan. 

Mun kuvanmuokkausohjelma kaatui kesken kaiken, ja samalla jotenkin kummasti tuhosi tiedoston tosta lopputuloksesta samalta etäisyydeltä kuin ennen-kuva, mutta kyllä tosta kauempaa silti näkee, että koristeita on vähän enemmänkin kuin vaivaiset parikymmentä! :D 


Mä tykkään tuunailla vaatteita/muokata niitä silleen että niitä tulee sit myös käytettyä. Tällä hetkellä mun itseasiassa tekis mieli ostaa JC:stä uudet farkut ihan vaan sen takia, että saisin tuunata niistä mieleiset, kun ei mulla ole mitään hyviä "vanhoja" farkkuja. Joskus myös löydän kaupasta jotain kivaa, mut en oo viittiny jättää sitä kauppaan jonkun pikkuvian takia, vaan ite vähän tuunaan vaatteesta mieleisemmän. 


Synttäri-illalta ei oo kyllä ainuttakaan järkevää kuvaa, mutta tässä loppukevennykseks mun bestiksen tunteella vääntämä kortti ;D 

xoxo, Vanity

11 kommenttia:

 1. upee mekko! <3

  goldmine-elly.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oot kadonnut?? :/ en kestä näin kauaa ilman uusia kuvia susta ;)

  VastaaPoista
 3. mäkin just tulisin kyselee et oot taas kadonnu. koko aja uusii insta kuvii nii miks on nii hiton vaikee päivittää. alkaa olla sulle varmaa liia vanhanaikane juttu? ja et oo pitkää aikaa vaihtanu blogin ulkoasuukaa. laiskuus iskeny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit aivan oikeessa :) En jaksanut keskittyä blogiin. Täällä ollaan taas!

   Poista
 4. Olitko kaivol lokakuun 19? Iha ku oisin nähnyt sut :)

  VastaaPoista
 5. Onks sun hiukset omat? Vai mitkä pidennykset on jos ei oo omat?:o

  VastaaPoista
 6. http://kaveri.us/?s=albums&user=jemina98 Onko sinun tilisi?

  VastaaPoista