lauantai 16. marraskuuta 2013

Barbie is back

Heissan pitkästä aikaa! Tuli vietettyä kuukauden päivät lomaa Bloggerista ja täällä taas ollaan. En ala tässä mitään turhia lässyttelemään että olisi ollut kauheasti kiireitä ynnä sun muita, sillä ne olis vain tekosyitä sille etten mua ole vaan huvittanut laittaa tänne mitään. Pakko erikseen mainita miten hauskaa ja ihanaa on kun lukijat on tulleet baari-iltoina juttelemaan kun ovat muhun törmänneet! todellisia illan piristyksiä vaikka samalla hiukan hämmentävää, että jengi tulee moikkaa :D

Edellinen ja tää viikonloppu on mentykin jo ihan chilleissä meiningeissä (tosin chillit meiningit loppuu huomenna koska mun bestis täyttää vihdoin 18!!). Sunnuntaina illalla siis juhlitaan, mut vielä tänään nätisti. 


Merilyn teki taas aivan ihanat kynnet mulle! Suhtauduin eka tosi skeptisesti sen ideaan piirtää tohon pinkkiin kynteen kukkia, mut niistä tuliki valtavan ihanat! Muistan ku mun ekat geeliklynnet oli varmaan puolet lyhyemmät, mut tähän pituuteen tottuu yllättävän nopeesti! 


Tia ja Pauliinakin tuli tässä meillä käymään, kateltiin parhaimpia kohtauksia Jackass 2: sta. Kuka muuten on nähny sen Bad Grandpa-leffan?? Ihan törkeen hyvä, käykää kattoo! Tosin kaikkiin ei sellanen törkyhuumori ehkä pure. 

Mukavaa viikonloppua! :)


6 kommenttia:

 1. miten oot muokannu noi sydämet tohon kuvaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Www.picmonkey.com

   Siel on sellanen bokeh-efekti :)

   Poista
 2. Millä ohjelmalla sä muokkaat noihin kuviin noit sydämiä? 8)

  VastaaPoista
 3. Ups olitki jo vastannu, sori. :D

  VastaaPoista
 4. Miks sanot ittees barbieks :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, heitin vaan jonkun otsikon :D tais tulla mieleen siitä ku noissa kuvissa mul on paita mis lukee 'barbie'

   Poista