torstai 28. marraskuuta 2013

Pikamatka Tallinnaan


Jehuu täällä minä taas! Oltiin sovittiu Meinin kanssa et mennään koeviikon vikana päivänä käymään Tallinnassa ostamassa kaikkea kivaa, palkinnoksi hyvin(köhköh) menneestä koeviikosta. Mun oli tarkotus kuvata koko päivältä kaikenlaisia juttuja, mut koko päivä oli valehtelematta pelkkää juoksemista pisteestä A pisteeseen B. Kamera pysyi siis visusti laukun pohjalla!  Enkä ees löytänyt sitä, mitä oikeasti Viroon lähdin etsimään: sokeritonta Red Bullia, hampaanvalkaisuliuskoja sekä halpoja hiusvärejä ja beigejä jegginssejä. Kaikkee muuta toki sit tuli mukaan kuin mitä suunnittelin. Muutaman hassun kuvan sain otettua siltä ajalta kun oltiin tuolla laivalla. Molemmat matkat sekä Tallinnaan että takas Helsinkiin oli aika tuskaa kun laiva keinu inhottavasti ja siihen päälle vielä ne kaikki laivan humalaiset tuli juttelemaan aina JUST MEILLE? Mukaan Tallinnasta tuli uudet jegginssit, paita ja villakangastakki (+ ne kuuluisat viinatuliaiset). Vaikken mitään noista etsinytkään niin silti luulen, että niille on käyttöä, varsinkin villakangastakille kun omistin sellaisen joskus viimeksi 7. luokalla(?!?)


Olin jo pitkään haaveillu ripsienpidennyksistä, mutten oo koskaan raaskinut ja uskaltaa ottaa niitä. Nyt ajattelin, että kun en pidennyksiin koske vähään aikaan, niin täytyyhän sitä jotain muuta olla mihin taatusti jää koukkuun. Oon kuullu kuinka nää varmasti omia ripsiä rasittaakin, mut onneksi nekin on kasvava luonnonvara ja parissa kuukaudessa omat ripset kyllä kasvaa ennalleen. :)Kävin tosiaan laittamassa mun ripset Ilusalong Mariness- nimisessä salongissa. Vaikka meninkin Tallinnaan laittamaan ripset niin en silti uskaltanut luottaa niihin 30-40 euron hintatason paikkoihin, kun olin lukenut netistä niistä tosi ristiriitaista palautetta. Marinessin työn laadusta luin pelkkää hyvää ja mäkin tykkään kovasti! Rentoutuminen oli tosin vähän hankalaa kun siellä salongissa oli jonkin verran häslinkiä ja meteliä, ois ollu kiva rauhottuu ja ottaa siinä tuolissa lungisti kun pää punasena kuitenkin juoksin sinne.

Ai niin! Jos siellä ruudun toisella puolella on joku joka tietää hyvän ripsiteknikon, ja joka huollattaa räpsyttimiä suht. edullisesti  (40-50e) niin saa vinkata mulle! ;)

xoxo, Vanity

2 kommenttia:

  1. sokerittomia redbulleja saa lähes jokasesta kaupasta mut tietääkseni ei löydy 4 paketeissa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallisia saa lavoissa, mut sokeritonta redbullia oli vaan irtonaisina :( sama oli batteryn laita

      Poista