perjantai 22. marraskuuta 2013

Säihkysääret

Sponsored post

Sain Shave-Labilta testiin Suomessa uusia, kuusiteräisiä sheivereitä. Tää tuli juuri oikeeseen aikaan, sillä mutsi vei juuri viimeisen vaihtoterän mukanaan Thaimaan matkalle! Nää pääsi siis heti perjantai-iltana mulla käyttöön. 


Shave-Labin sivuilta saa tilattua teriä sekä miehille että naisille, edullisemmin kuin marketeista. Yhdellä terällä voi ajella 2-3 viikkoa, jonka jälkeen kannattaa vaihtaa uuteen terään. Shave-Lab- teräpaketissa on 18-24 vaihtoterää  tuotteesta riippuen, eli teriä riittää koko vuodeksi! 


Shave-Labin tuotevalikoimasta voit valita varren ja terät mieleisestäsi tuoteryhmästä. Kuvassa on tuoteryhmän Zero varsi ja terät ovat tuoteryhmästä Luxury. Tietenkään ei ole pakko ostaa heti 20 kappaleen pakettia vaihtoteriä, vaan Shave-Labilta voi tilata  myös tällaisia paketteja mitä minäkin pääsin kokeilemaan. 


Mulla ei oo pitkään aikaan ollut mitään parempia ja laadukkaimpia sheiverin teriä käytössä, koska ne kaupan parhaimmat terät on tosiaan hyvin kalliita. Nää tuntui siis aika luksukselta verrattuna niihin 3 terän halpissheivereihin! Psst! Shave-Lab -paketti on oivallinen joululahjaidea, jos haluaa ostaa jotakin mille todella on käyttöä. Sheiverit ovat kuitenkin melkein jokapäiväistä käyttötavaraa. 

Käyttämällä alennuskoodia VIVIANNA saat tilauksesta 10% alennuksen! Yli 20 euron tilauksilla on myös ilmaiset postikulut! :) 

xoxo, Vanity  

2 kommenttia:

 1. Onko nää oikeesti hyvälaatuisia vai kehutko niitä vain koska yhteistyöpostaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus käyttäny Gilleten Venus Gel-teriä, niitä parhaimpia mitä esim citymarketeista saa. Nää on aika lailla samaa tavaraa, mut vaan halvempia :)

   yhdessä Gilleten vaihtoteräpaketissa on 4 vaihtoterää ja ne maksaa 18e = 4,5 e/terä. Shave-Labin terälle tulee hintaa keskimäärin alle kolme euroa :)

   Poista