sunnuntai 1. elokuuta 2010

the n0lifers life ~

Hello!

Oops, i'm sorry mikä hirvee päivitystauko ollu, mut mulla ennen keskiviikkoa modeemi sanoi sopimuksensa irti, enkä päässy nettiin ku vasta kotiin päästyä. Niin ja siis missä olin: sukuloimassa XD Maalla ei ollu nettiyhteyksiä ja meillä ei tietenkää ollu mukana mokkulaa.

Piti käydä kirjastossa hakemassa matkalukemista, ja löysin älyttömän hyvän löydön!


Tuhat tapaa kostaa eksälle,

 arvaa nauroinko kun luin noita juttuja. Lähes kaikki noista keinoista oli laittomia tai hyvien käytöstapojen vastaisia mut who gives a fuck, jos on kyse eksälle kostamisesta, vaiva on varmaan niin sen arvosta :D

 + Joskus varmaan kuukausi sitten löytämä paita Ginatricotista, harmi kun en tajunnu ottaa tuosta keltaisesta tuon alla olevasta paidasta, koska se oli uudempi, siinä oli cupcakeseja ja juu D:
++ Huivi on Ninjasta


 
+++ ja vielä mun valloittava Nalle puh ^^

Ja sitten...

Teki mieli vääntää uudet kynnet kun ei ollut mitää muutakaan tekemistä, kärsikää mun kuvaspämmistä muahah xD Kynsilakat on kaikki seppälästä, tääl käpykylässä ei oo muuta kauppaa mistä sais asiallisia tavaroita. Ja koristeet on Helsingin sitä jostain ööh pikkukoju en tiiä sen nimee o____o
+ Kaikki kuvat saa kai klikkaamalla suuremmiksi jos haluutte kattoa yksityiskohtia ^^


 


Nyt kuvitelkaa tajuttoman tylsä ajomatka Klaukkalasta Iisalmeen :<

 

Mutta aw kun toi kissa oli söpö!! *__*
Ja ekan kerran elämässäni varmaan silitin lehmää :o

Oltiin siis maatilalla yötä pari yötä ja sit yks yö oulussa ja 8½ tuntia matkaa takasin kotiin. Loppujen lopuks ihan mukava reissu, vaik mittari näytti välillä yli kolmeeviittä.

But Home sweet home, love to be at home! ♥ kbaii ^^


2 kommenttia: