sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Exam, another, three!? & NEW HAIR

Heipsuli :) 

Mulla on nyt loppuvuodesta ihan karmee koebuumi. Ysiluokan TET-jakson takia kokeet on painottunu Marras-Joulukuulle, eli oon aika in trouble wwaah! 8( 

Viikonloppuna olin Milellä yötä, ja sain samalla karmeet traumat lähiliikenteen busseista. Kuski ei tiennyt ollenkaan että missä ollaan ja mitä pysäkkejä sen reitillä on. HNNNNGH, miks ne palkkaa tollasia amatöörejä kuskeiks jotka ei tiedä yhtään mistään mitään?! Onneks sentää pääsin sit päämäärääni :--D Tältä näytin siis perjantaina:

Vaaleenpunanen lörötoppi, Ginatricot
Vaaleansininen toppi, H&M


Kuten varmaan ootte huomannu, torstaina mulle tehtiin kampaajalla uudet hiukset. Byebye extensions, waiting for blond.

Kävin siis Shaggy Headissa, niillä on täälä Klaukkaklassa yksi liike ja Helsingissä yksi. Hintaa koko lystillä oli n 70 €, sen takia että sain pigmentinpoiston & vaalennuksen puoleen hintaan. Mulla kyl kävi hyvi mäihä, että sain jostain syystä sit viel toisen vaalennuksen & rusehtavan vaahtovärin kind of ilmatteeks, koska niistä ei ollu sovittu mitään. :--D Tais olla värin lähtö lujemmassa mun fledasta ku luultu. Mun hiukset ei onneks vahingoittunu tästä oikeesti nimeksikään, tuntuu et nää on jopa paremmas kunnos ;O Ne ei todellakaan jää tälläsiksi oranssinrusehtaviksi, vaan meen tekemään vielä näille jotakin että saan jonkun darkblondin sävyn. :)

But what do you think?




Tässä oikeestaan kaikki tällä erää, mantsan, ruotsin ja matikan koe odottaa ja mun täytyy myös osatakin jotakin :-----( Karmeesti tekstiä, ja pari kämästä kuvia, haha :---D


BYEBYE HUNS! ♥












8 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. vohveliii noi sun hiukset on ihanat :) mut noi ei tosiaan oo paremmas kunnos :D joojoooo busted paljastin sit itteniki täält.
    Voi peppu mul tuli äskö nii paljo kirjotusvirheit nii piti poistaa:D:D:D:D:D

    VastaaPoista
  3. En voi sille mitää et nää tuntuu sileemmilt ja parempikuntosilt!!! 8( <3

    VastaaPoista
  4. oot vissiinsäkki lukenu vähä cupcake couturea?

    VastaaPoista
  5. juttAWWW kirjoitti...
    - Hii, kiitos :)

    Anonyymi kirjoitti...
    - Sinänsä harmi ettei sulla ole pokkaa tulla muuta kuin anonyyminä aukomaan :) ps. miten cupcake couture liittyy muhun?

    VastaaPoista
  6. hei pliis vivianna matkis yli 100 bloggaajaa jos se matkis Cupcake couturee. Ja hei jos vohvelil on tyttömäine tyyli ja Puff-tukka, nii tarkottaaks se muka heti sitä et se matkii kaikkii ? :D jättäkää noi kommentit jo, toi on naurettavaa :)

    VastaaPoista
  7. pisteet näille anoille taas vaihteeks... mut hei, miusta toi ruskee/blondikin on ihan älyttömän upea *__* en sit tiiä miltä se irl näyttää mut kuvissa ainakin hyvältä :)

    VastaaPoista