torstai 30. joulukuuta 2010

I love this record baby but i can't just stand anymore ~

Whipeyy, over 50 readers!

Ketkä odottaa uuttavuotta? Mä toisaalta odotan ja toisaalta en, pääsee viettää kavereidenkaa myöhään iltaa, mut mua ei kiinnoistais yhtään että pitäis alottaa superpanostus kouluun, yli 8 keskiarvo tavotteena, kauhee homma!

Mut koska teitä lukijoita on nyt yli 50, mä tein New Year-tutoriaalin :) Siis tuto uudenvuodenmeikkiin, sen voi toki soveltaa haluamillaan väreillä, mut mä käytin näitä kyseisessä videossa. Ärsyttävän vaaleina näkyvät noi sävyt videolla, eli ne on astetta tummempia :)



Hope you liked it! Onneks on noita glittereitä moneen sävyyn niin voin laittaa UV sit vaikka vaaleenpunasella! Muistutan vielä, että kun laitat tekoripsiä ekaa kertaa, niin se ei välttämättä ihan heti onnistu! Ja muista sovittaa ripsiä ennennkuin liimaat ne, jotta näät tarvitseeko niitä leikata mistään. Ite leikkasin sisäkulmista pienet palat irti, koska mieluummin vähän liian pienet, kuin liian isot repsottavat ripset. Muistakaa kommentoida!

+ jokin aika sitten joku kommenteissa ehdotti mulle formspringiä, no nyt oon laittanu tonne oikeeseen reunaan laatikon ettei tarvitse mun sivulta poistua. Ja sinne saa laittaa ihan mitä vaan kysymyksiä, bring it on!



Happy new year ya all!

 



8 kommenttia:

  1. what kind of glue is that?

    VastaaPoista
  2. sun tekoripset on tosi upeet !!mistäs sä semmoset oot hankkinu?(::ja muutenki sun blogii on kiva lukee ku sä oot sen tollee mukavasti muokannutkin, en ite osais :o :))

    VastaaPoista
  3. Anonyymi:
    If you mean my eyelash glue, it came with my eyelash pack. So it's just random glue. But if you mean that other glue which i used with glitter, it was some kind of skin-art-glue :--D

    Anonyymi:
    Oh dear, kiitos :) Noi ripset on BodyTalkin timanttiripset, ja noita saa 4-5 eurolla Seppälästä. Ja ulkoasusta sen verran et ilman koulun ATK-valinnaistunteja en ois itekään osannu ::D

    VastaaPoista
  4. Kauvan noi tekoripset sit pysyy ? ja kiva tää sun blogis (:

    VastaaPoista
  5. Anonyymi:
    - oivoi kiitos :> Ite otan aina illalla ripset pois ennenku meen nukkumaan, lähtee helposti jollain öljypohjaisella aineella pois silmistä. Ja jos osaa käsitellä tarpeeks hyvin ja varoen, ripsiä voi käyttää montakin kertaa! :>

    VastaaPoista
  6. ihana video! sul on tosi kiva blogi ja oot kaunis! :)

    http://inspiredbyclothes.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. mikä toi eka biisi tos alus on ? Koitin youtubesta haulla " you me at six stay with me " mut se on iha eri biisi :(

    VastaaPoista
  8. Anonyymi, Toi eka biisi on Ne-yo - One in a million :D

    VastaaPoista