keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Messy-looking bun-turotial!

Monet muutamat oli toivonut tästä kampauksesta tutoriaalia, joten nyt talvilomalla oli aikaa tää väsätä. Tuli vähä tappelua ton Youtuben kanssa kun ekaks kappaleet mitkä oisin tähän videoon laittanu, nii video estettii heti Suomen maassa tekijänoikeisseikkojen vuoksi blahblah. Vois ens videossa koittaa vaikka olla sit ilman musiikkeja jos joka kerta meinaa tulla tälläne show : (

Ah mut tittidii tässä se on :--D Älkää välittäkö siitä tokasta biisistä se on vähäh hassu, mut piti nopeeta keksii jotku remixit tohon ettei tuu valituksii :D




En saanut nutturasta ihan samanlaista kuin sen yhden postauksen kuvissa, syystä että pidennyket oli edellisenä päivänä kiharrettu, mut toivottavasti se ei haitannut teitä. 
Ja ainiin, ite en löytänyt tarpeeksi niitä ohuita bobbypinnejä, vaan jouduin turvautuu tollasiin ihkun värsiin nupsutinpinneihin. :D Loppujen lopuks kampaushan ei siis oo kovinkaan vaikee. JA jos joku miettii että "oumaikaat siis wtf sä tupeeraat sun pidennyksii ok?!?", ei ne siitä rikki mene. Illalla sitten suihkuttelen hoitoainetta niihin ja harjaan niin ne on taas normit :) 

Mutta jos jäi jotain kysyttävää niin oikeassa palkissa roikkuu sellanen vaaleenpunanen formspring-laatikko johon voi laitella kysymyksiä tulemaan! :) Myös tietenki kommentit on sallittuja!

xoxo, Vanity

11 kommenttia:

  1. jes vihdoin tää tuto ♥ oot niin kaunis D:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, jep vihdoin! :D oijoi kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Mikä biisi?! (tai mikä mash up..) :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, En oo varma löytyykö tällä, mutta: Hello Seattle vs Bedrock vs Yeah Owl City

    VastaaPoista
  5. Ihana toi nuttura! :o Pitääpä yrittää itekki tommosta väsätä. :')

    VastaaPoista
  6. Mikä toi vika biisi on? Tosi kiva nuttura :) Tykkään kattoo näit tutioraalei ku oot vaa nii luonnollinen nois :D

    VastaaPoista
  7. Kiki, :) Koklaa toki

    Anonyymi, Kid Sister - Pro Nails (Rusko Remix). Kiva että tykkäät katella :))

    VastaaPoista