maanantai 28. helmikuuta 2011

Today's outfit &;; blah

Aattelin eilen illal viel et kuudeltanouseminen on ihan kauheeta ja etten saa koko yönä unta. Koko loma meinaan meni joko yökylässä valvomisen tai sit yödatauksen merkeissä vähintään puol kahteen asti. Joka aamu heränny aina joskus 10 jälkeen ja siks tuntu tosi hassulta ettei mua väsyttäny oikeestaan yhtään aamulla ku nousin :> Viikonloppuna mä täytin & niputin kasan papereita, koska haen kahteen lukioon musiikkilinjalle ja sinne tarvitaan kaikennäkösia todistuksia ja suosituksia etc. Varmaan tääki viikko menee aika perusmerkeissä, pitää tosin vaa ruinata äitiltä bussirahat et jos pääsis Helsinkii kun en oo Jeree nähny kun viimeks yli kuukaus sitten. Sunnuntaina on sit vissiin aikanen herätys ku lupaisin Emmille et laitan sen hiukset hienosti sen konfikseen. 

Tän päivän outfit. Teki aamulla mieli laittaa tohon mukaan viel sininen huivi pään ympärille kun mulla oli nää samat vaatteet sunnuntaina ja mulla oli sunnuntaina se huivi. Whatever :---D



En voi vastustaa kiusausta et aina tungen jonku lärvikuvan loppuun :((:(

xoxo, Vanity

8 kommenttia:

  1. ää oot ihan sika söpö ja sun hiukset on ihanaaat ! :::::c ♥

    VastaaPoista
  2. Ilmotat sitte ku käyt stadis! ::)))

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, oijoii thnx! :)

    Mike Crows, hihi ilmottelen :---D

    VastaaPoista
  4. oooi kuuntelin sun jenkki records biisin ja pakko sanoo että nätti ääni :'--------) !

    VastaaPoista
  5. Tykkään sun blogista tosi paljon! Mietin tässä että miten tollanen kysely laitetaan ku sul on tuol vasemmal ylhääl?? :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi, kiitos! :):)

    Anonyymi, Thnx! :) Öö, ne on noita gadgeteja vai miten niitä kutsutaankaan :o. Eli Ulkoasu -> lisää gadget -> kysely/tmv.

    VastaaPoista
  7. oot tooooosi nätti & tommone söpö :--) ja ihana lauluäni sulla !

    VastaaPoista