tiistai 5. huhtikuuta 2011

Doo reemii faa soo laa tii doo, SINGING!

Heiipsun taas lukijoille, mua on nykyää vaikee pitää erossa Tian kamerasta ja kirkon pianosta tai mistä pianosta tahansa, näitä videoita on kiva tehä, vaikka usein joutuu ottamaan uusiksi koska aina mokaan jotain jännää jossakin. Halusin laulaa vaihteeksi jotakin suomalaista, mutta ajattelin että tästä seuraava biisi olisikin siis jotain teijän lukijoiden toivomaa, ootte jo kivasti kertoillukki omia ideoitanne, ne on mulla käsinkirjotetussa listassa. Joku tais tuola pyytää et laittaisin sen listan tännekin, laitan sen postauksen jälkeen tuonne sivupalkkiin ja päivitän sitä mukaan kun niitä tulee. 


Tänään oli muutenkin tosi kiva sää, vaik aamulla näytti vähä harmaalle. Mul tuli järkkykiire kouluun aamul ja nappasin pyörän vaa äkkii ja poljin kouluu. Mut sit ku tulin koulust ja katoin mun pyöränkumii nii se oli puhkottu ja olin iha nyyh ku piti taluttaa se turhake himaan. Mut lämpötila oli just jees toi +8 ku pärjäs hupparillaki! 

En vaan tajuu että miten saisin ton kuvanlaadun paremmaksi sillä muuntimella mut tekniikan ihmelapsena en tiettyskää osaa :( Joku vois neuvoo jonku hyvän ilmaisohjelman vaikka millä sen sais hyvälaatusena muunnettua. Harmittaa kans ettei mul oo kyseiseen kappaleeseen nuotteja niin piti korvakuulolta keksiä noita sointuja, hehheh :--D No ehkä te kestätte. Nyt kun oli flyygeli, niin piano kuulu jonkin verran kovempaa nii laulu kuuluu vähä hiljempaa D:


Vielä muistutan että niitä ideoita vaan tursuilemaan! 


xoxo, Vanity






13 kommenttia:

  1. sullon ihan ylisöpö lauluääni, etenki ku laulat suomeks c:

    VastaaPoista
  2. sulla on aivan ihana ääni oo;;

    VastaaPoista
  3. mää rakastan sun ääntäs...siis oikeesti! kuinka kauan oot oikein harjotellut?! ihanaihanaihana rakastan <'3 awwwww, liian söpöäääh >___<

    VastaaPoista
  4. manu, thank u muchoo :)

    iidalovesyou, kiitoos :)

    Anonyymi Heh, pianonsoiton alottanu joskus viisveenä mut nykyään pianonsoitto on vaa säestyspohjasta ja keskityn laulamsieen. Laulanu oon siitä asti ku oon oppinu puhumaan :D

    VastaaPoista
  5. hmmm... musta toi ei oo kyllä sun paras veto... toi biisi ei oikee sopinu sulle koska noi sun kaks ekaa videoo oli sanoinkuvailemattoman täydellisiä. tietty tohon vaikutti toi laatu myös mutta silti, toi johanna kurkelan biisi ei oikee nyt iskeny.
    Mut en haluu vaa kritisoida :) Sulla on oikeesti ihan unelma ääni ja sä tuut pääsemään pitkälle. Ja noi kaks ekaa just, ah kylmät väreet vaa meni! <3
    ens kerralla parempi biisi valinta ;)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi, kiiti hyvästä palautteesta! Tosiaankin tämä ei ollut niin hyvä veto kuin edelliset, muttajooniin.. :--D

    VastaaPoista
  7. oioi sun ääni on nii täydelline;_;<3

    VastaaPoista
  8. oon samaa mieltä ton toisen anonyymin kans et tää ei kyl nyt sopinu sun äänelle. Sun pitää oppii valkkaa biisit paremmi. Mä en oo hyvä laulaa mutta tykkään musiikista niin sanon vaa, että sä oot hyvä laulaa, mutta tää biisi ei ollu sun juttu. Englannin kieliset biisit menee sult kyl paljon sujuvammin ku suomalaiset. Ota tää rakentavana palautteena tulevaisuutta varten, koska jos susta joskus tulis jotain suurta ni toki sun pitää oppii kestää kritiikkikin :)
    Ja en tarkoita pahalla :)<3

    VastaaPoista
  9. mie rakastan siun ääntä <''3 komppaan näitä muita anonyymeja, että laulu ei ollut paras valinta, mutta oot muuten ihan mahtava.

    Jos biisiehdotuksia tahdot, niin All Time Low'in Remembering Sunday tai Therapy ois huippuja. :')

    VastaaPoista
  10. Anonyymi, ooi kiitos palautteesta! :) JAja tosiaankin saa ja pitää laittaa kritiikkiä jos kritisoitavaa löytyy! :)

    Anonyymi, Thankyaa :) Pistetään biisilistaan vaikkapa tuo ^^

    VastaaPoista
  11. aivan ihana ääni ja sopii tohon biisii nii täydellisesti! =)

    VastaaPoista
  12. kommentoin tohon äskeseen et en tykänny sun äänestä mut tässä se on iha sairaan ihana <3

    VastaaPoista