sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

@ Helsinki ft. Milee &;; new shoes

Poikkesin lauantaina Helsingissä moikkaamassa Milee ja kumppaneita, mut ei me kauheen kauaa viihdytty sit keskustas ja mentii jo muutaman tunnin päästä Milelle ja oikeesti hetiku päästii sisää meist tuli iha kaameita  hirviöitä me vaa seottii ja syötiin. Rantakuntoon kesällä 2100 krhm XD. 

Katottiin Paranormal Activity 2 ja siin kyl tapahtu paljo enemmä asioita ku ykkösessä, mut jotku oli tosi ennalta-arvattavia. Rupesin nauraa Milen kaa ihan hysteerisenä kun ne kaikki keittiön kaapit aukes ja se nainen päästää vaa sellasen UGH äänen ja lähtee juoksee sinne yläkertaan. Ja muutenki se loppu oli hölmö, mun pitää vissii kattoo ykkönen ja kakkonen viel kerra peräkkäi et tajuun niiden kahen leffan yhteyden. Eli jos haluut kattoo 2'sen nii kannattaa kattoo ykkönen ja kakkonen putkeen nii tajuu paremmin! 

Mut vähä outfittiä, puuttu vähä inspis pukeutumisest nii vetäsin vaa jotai peruskökköö niskaan. 



Helsingistä mukaan tuli söpöt vaaleenpunaset tennarit Andiamosta, hintaa näillä 25 €
Keljutti, ku kolmeysit oli sopivat mut mun läskivarpaita puristi nii piti ottaa 40 koko. 



Ugh toi väriero omien hiusten ja pidenysten välillä on tosi nami............. not

Ajattelin että oisko teillä lukijoilla jonkinlaisia ideoita mitä biisejä upittelisin tänne tulevaisuudessa. Saa ehotella formspringiin tai tänne kommettiboksiin, pistän ehdotuksenne ylös! Biisi saa olla mikä tahansa joka tulee mieleen. Tietenkin kaikenlainen muukin palaute laulusta on tervetullutta ja jos sulla ei ole tiettyä kappaletta mielessä minkä toivoisit mun esittävän, niin jos sulla on jokin haju minkätyylistä (nopeeta, hidasta etc..) niin antaa tulla!

xoxo, Vanity




13 kommenttia:

  1. lisää kuvia, nää on ihania ; > <3

    VastaaPoista
  2. josvaa millääään pystysit nii ois aivan mahtava kuulla pariisin kevättä sun laulamana ! c:

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, ooi kiitoss :)

    Tammy Pistetään toivelistaan! :)

    VastaaPoista
  4. hihi ihana blogi, liityin lukijaks ! :3

    VastaaPoista
  5. Miä aloin nauramaa siin paranormal activity 1 lopus, ku se nainen heitti sen miehen sit kameraa päin, olin vähä omis maailmoissani enkä seurannu siin kunnol ni sit ku se mies viskattii kukas kiljasee täpää "LENTOKONE!"
    ...se näytti ihan lentokoneelta :D

    VastaaPoista
  6. ähähähäääähääää mä näin sut sillo kampiss =)==)))=)))=))==) ja juttelinki sunkaa ähähäää et arvaa kuka oon ==)=))))=)

    VastaaPoista
  7. Onko noi Andiamon tennarit nimeltä kangaskenkä Juliet? :D Tykästyin noihin iha sikana ja rupesin kattoo Andiamon nettikauppaa :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi, tunnusta hetipaikalla :(

    Mepki, Ei mitään hajua, mut kai ne nettikaupastakin löytyy :o

    VastaaPoista
  9. hei vaan !sul on ihana blogi, ja oon seurannu sitä jo jonki aikaa. ite ajattelin alottaa bloggaamisen, nii kertoisiks missä oot tehny ton bannerin ja miten saat sen toho?

    VastaaPoista