perjantai 1. huhtikuuta 2011

FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY LEAVE ME ALONE!!!

Arvatkaas kaks kertaa kenellä on soinu viimesen viikon päässä Rebecca Blackin Friday. Se on niin aivoja halkova biisi ei kestä kuunnella D::: Ahah tartutin sen nyt teihinkin ;) 

Tän päivän suunnitelmissa ois suunnata taas Pakelle yöks Tiankaa. Mut ensiks päivän outfittiä :> Koko viikon tässä menny aika tylsissä kuteissa mut koittakaa kestää! 



Ihmettelen vieläki et miten toi citymarketin parinkympin halpislaukku on voinu kestää yli vuoden mun rääkkäystä, oon kuitenki aika tasaseen tahtiin siinä kanniskellu vaikka mitä lyijylasteja ja se silti kestää, vaikka noi reunat tosta laukusta on vähän kuluneet, who cares 

Tilasin Haritradesta viimeviikon torstaina pidennykset ja ne oli saapunu jo tiistaina postitoimistoon! Hintaa näillä 60 cm rakkauspakkauksilla on noin 80 e mutta postikuluineen noin 90 e. Ja kaiken huipuks nää on vielä koko päähän riittävät, en tajua miten oon joskus ostanut jotain ylihinnoiteltuja 60 cm mittasia jostain Dreamhairilta, ja vieläpä se Dreamhairin hiusnauha mun tapauksessa oli tosi huonosti ommeltu, muutamassa viikossa hiuksista oli puolet tippunu ja parin kuukauden päästä oli jäljellä enää vaanjotkut rotanhännät :( Tosin mun ensimmäiset pidennykset Dreamhairilta pari vuotta sitten oli tosi hyvät! 


Vähän yli navan ne yltää suorina, mut tykkään että noi latvat on vähän laineikkaat ettei näytä niin epäaidoille. Tosin kun joku välkky varmaan on huomannutkin, niin tukankin väri on palautunu taas vaaleeksi, ei se mummoharmaanvihree muhu oikeen iskeny. Vähän tosin jouduin värkkäämään noiden pidennysten kanssa, hairtraden käsitys keskivaaleasta kun sattui olemaan kusenkeltanen, mut korjasin asian et laitoin osaan näihi uusii ja vanhempiin ton Garnierin tuhkanvaalean, mut väri loppu kesken nii pesin sit loput hopeashampoola. Ja tulos oli oikeestaan ihan sama sävy. Kuvissai ei näy, mutta vielä nää pidennykset on vähä kellertävät verrattuna mun omiin hiuksiin.


Meiksi lähtee vetämään takkia pääle ja lähtee Pauliinalle viettämään tyttöiltaa! 

xoxo, Vanity


11 kommenttia:

  1. haha mun kaverit just lauleskeli tota Rebecca Blackin Fridayta tänään koulussa. Sit munki piti kuunnella se, kun en ollu ennen kuullu. Ja nyt sä postaat siitä ! :--D

    oot ylinätti!♥

    VastaaPoista
  2. sun silmät on ihan yliihanat♥

    VastaaPoista
  3. Emmma Varo korvias! :D hihi kiitos :)

    anonyymi wii, thnx ^^

    VastaaPoista
  4. onko sulla muuten piilarit? ihanat silmät :--)

    VastaaPoista
  5. toi Rebecca Blackin biisi on aivan hirveä ! :D mut btw ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  6. Fabsi, no älä :D:D
    HIMOHOMO Thnx, on mulla piilarit ^^
    iidalovesyou Toi biisi iski vaan nii pahasti korvaan et oli pakko ilmomttaa :D Ja kiitos :>

    VastaaPoista
  7. oliko hyvää mäkkiruokaa tänää stadissa (---: bongasin sut siitä jonottamassa xd

    VastaaPoista
  8. nora, jep oli oikeen maukas juustohampurilainen, ei ollu varaa käydä subways :(

    VastaaPoista
  9. Hah, nyt mä vasta löysin tän postauksen missä kerroit hairtraden tilauksesta ! Oliko nää hairtraden pidennykset hyviä, kannattaako sieltä tilata?;D Itsekun olen pidennyksiä havittelemassa, aattelin jos mäkin sitten hairtradelta tilaisin ..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ TILAA! Muutama viikko ja hius ei pysy selvänä sitten millään. Oikeasti. Hyvä pidennystukka maksaa vähän enemmän mutta on sitten todellakin sen arvoset!

      Poista