keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Shall i scream during the exam?

Öääaarh, ei siis toki mee mitenkää hermo matematiikan kanssa ei suinkaan. En osannu matikan valtakunnallisesta tuon taivaallista, arvailin kaikkee, osasin sentää yhen päässälaskun oikein. En osannu laskee sen epämääräsen muotosen jutun pinta-alaa, en osannu yhtäkään sovelluslaskua - luulin osanneeni yhen valinnaisen sovellustehtävän mut eeei, siinä ois pitäny käyttää yhtälöpareja, SITÄ EI EES KERROTTU MISSÄN DFLKJFE! Teki siel kokeessa mieli vaan sylkästä sen kokeen pääle tai polttaa se tai jotai.. Päivää ei parantanu ainakaan se, että tiedän etten tuu saamaan enkusta ysiä. 

Mut jippijaijee pääsen hetkeks eroon matikasta, pitää jaksaa viel yks huominen hikinen tunti ja ei tarvi katella sitä kirjaa 4 päivään! :) Vois mennä vklp käymään moikkaamassa ihmisiä tuol Helsingin puolella jaja ehkä vilkasta seuraavan kokeen aluetta. Alotan just täs myös katteleen vähä biisiä mistä vois tehä coverin, en oo tosin varma viel et teenkö sen sittenkään vaikka lupasin - noista listabiiseistä vai keksinkö jonkun kivemman. Dont kill me :(

Eilen illalla meni totaalihermo myös noihin pidennyksiin joiden kunto on ihan syvältää. Aattelin, että vois vähentää noiden käyttöä nyt roimasti, että ne ois viel kuuden viikon päästä hienot. Lisäks meillä on ensviikolla koulussa tukkatiistai, ja pitäis keksii jotain jäntskää hiuksille. IDEOITA VAAN FORMSPRINGIIN! 

Tänään oli sit ilman pidennyksii nii hiukset näin 


ilme :---------D ja jep raiskattu webbilaatu, koittakaa pärjätä murut. 



xoxo, Vanity


4 kommenttia:

  1. miksei siel ollu mun aikana tukkatiistaita :-( no saatiipaha sentää gaala

    -E

    VastaaPoista
  2. Elina+Melissa, Emmätiiä, meil oppilaskunta halus järjestää vappuviikolla kaikennäkösii päivii :---D Ja onha meilki gaala, mut noi ny tanssii vaan lyhkäsemmillä mekoilla D:

    VastaaPoista
  3. Mikä on tukkatiistai? :0
    Ja tää sun blogi on ihana♥
    ♥:Janski

    VastaaPoista
  4. Janski, Tukkatiistai on oppilaskunnan järjestämä yks teemaviikon päivä :D. Sillo hiukset pitää laittaa jotenki siististi :>

    VastaaPoista