maanantai 15. elokuuta 2011

D::

Hooho en keksinyn oikeen mitään otsikkoo kun mul ei oo mitään spesiaalii aihetta josta tehä postausta. Ennoo saanu sitä syyskollaasiakaan aikaseksi HYVÄ MINÄ!

Perjantaina juhlittiin Paken 16-vuotissynttäreitä, mut vaikka mulla oli kamera, en jaksanu raahata sitä ulkosalle kun koko ilta kuitenkin oltiin ulkona, vaikka aluks suunnitelmiin kyl kuulu olla sisällä. Anygays oli ihan kivat synttärit :> Tuli valvottua neljään-viiteen aamulla, niin teki aika pahaa nousta lauantaiaamuna ennen yheksää Pakelta kotiin, tarkotuksena lähtee käymää mamin kaa Helsingissä. Ei niistä suunnitelmista tullu mitään vaan jäin kotiin koisimaan :D 

Mutta, ennen pakelle lähtöä, outfitti oli tännäköinen. +juurikasvun herutus kihkih. 



Lauantai-iltana en tehny mitään kovin erikoista koska kävin iltakahteentoista asti hoitamassa yhtä Romeoo, huippukiva poika sekin. Katottiin leffaa, syötiin pitsaa ja herkkui ja Duudsoneita. (muahha hyvä lapsenvahti oonki ku en ees tiiä saako 7-vuotias kattoa nititä)

 :> Lauantai oli lämmin päivä nii uskals laittaa nois shortsitki jalkaan. Otin siitäki asusta varmaan tsiljoona kuvaa mut huomasin vasta niiden miljoonien kuvien jälkeen että mulla oli ollu tarkennusasetukset päin kuuluisaa niin kaikki olikin pelkästään ihan sumeeta. Siks saatte tyytyy vaan puoliks näkyvään kuvaan ku ei nää muut kuvat ollu sit tarkkoja :(

Sunnuntaina oli aluks samantyyppinen päivä ku Lauantaina mut sit iltapäivää kohden se meni tyhmän viileeks nii oli pakko käydä laittaa pitkät housut jalkaan. Nytki tuolla pihalla on ihan kauhee sää, tihuttaa tolleen tota vettä tollasena sumuna.  




Ainii! Käytii Tian kans yks päivä kirpparilla ja löysin yhen kivan kultasen glitterkynsilakan. Harmittaa vaan et se ei oo pelkkää kultast glitterii vaa siel on seas tollasii pallonmuotosii läpysköitä, ois paljon kivempi pelkällä glitterillä. Mut silti se on ihan kiva, pitäis vaan keksii joku kynsi-inspis taas vaihteeks ku ei oo ollu mitää kynsijuttui pitkään aikaan. 





For now, lähen lampsii Tiankaa Tiimariin ostelee vähä koulutarvikkeit, ADIOS!


xoxo, Vanity


4 kommenttia: