keskiviikko 24. elokuuta 2011

Still don't have my MUST-have pics, BUT....

Töttöröö en saanut _vieläkään_ aikaiseksi sitä MUST-have kollaasia, lyökää mua.




 Taino älkää lyökö kun tein vaivalla kuitenki tälläsen ylläripyllärin! :) 



Hope u guys like it! Siis mentiin Tian kanssa ah kiitti muru ku oot nii kärsivällinen <3 varmaan kahdesti Klaukkalan kirkon pihalle viimeviikolla toteamaan että koko paikka oli kiinni, vaikka tietenki seurakunnan päiväkerhon tilat oli sepposen selällään auki eikä ketään siellä sisällä (????) Tänään sit vihdoin ja viimein päästiin sinne, onneks kirkossa ei muuten ollut porukkaa nii saimme rauhassa kuvata miljoona ja toiset miljoona kertaa. Tarkotus ois upittaa joko tohon etusivulle reunaan toinenkin video kun se ei ehtinyt latautua tähän postaukseen. Isot kiitokset Tialle kun se on niin kiva ja aina on tullut kuvailemaan mun hoilotuksia kun oon pyytänyt! :)

Sit palataas takasin maan pinnalle. Tulee taas minipläjäytys päivän outfittia.  Kieltämättä hyi miten masentavia värejä, harmaata mustaa ja valkosta ja no okei, vaaleenpunasta. Pitäis taas vähä skarpata näiden värien kanssa kun kuitenkin väreistä tykkään, mustaharmaavalkonen on vaan niin helppo. Yh ankeeta. 


TUESDAY



WEDNESDAY





Kommenttia taas formikseen tai kommentboksiin mitä tykkäsitte biisistä! :))


xoxo, Vanity

8 kommenttia:

  1. siusta on hävinnyt ns. 'värikkyys' alat sulautua massaan. olit ennen paljon söpömpi ja persoonallisempi, mutta nyt hillut neuleissa, leggareissa ja tissejä heruttelevissa topeissa... way to go... wait what?

    VastaaPoista
  2. Ootko ajatellu ammatiks jotain musikkiin littyvää? Laulat & soitat älyttömän hienosti. Kauniilta kuulostaa ! (--------:

    VastaaPoista
  3. aaivan ihana coveri <3

    VastaaPoista
  4. woooou oot ihan pirun hyvä laulaa:OO! ja kiva blogi muutenkin:)!

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis ääni :)

    VastaaPoista
  6. Aivan upeen kuulosta! :) löysin blogisi vasta tänään,harmi etten ollut aikasemmin :/

    VastaaPoista
  7. :-------O sulla on aivan ihana ääni ! rupee tekee musiikkia ?:)

    VastaaPoista