tiistai 25. lokakuuta 2011

No title

Heipsantuitui sinne! Mul on taas tää postausaika ja tahti paras mahdollinen, miks aina postaan illalla möööööö. Tulin vain postaamaan pari uutta juttua mitä en oo tänne vielä laittanut. Laitoin kynnet kans pitkästä aikaa, harmi et toi uus lakka ei näy samallalailla kuvissa kun luonnossa :( Plus kynsikuvien laatu laatuu 10(kertaa miljoona +), koska salamalla kynnet näytti harmailta. Tartten lisää kaikkee kynsijutskaa ku rupeen innostuu taas tästä vaik nyt väsäsinki tämmöset tylsät ku nää omat kynnet tykkää pianon takii olla lyhyet. 



Tarjoustalossa sai halvalla tämmösiä kynsilakkoja. Toi vaaleenpunane metallinhotone on iha huisinkiva :> Kokeilin kans ykspv tota hopeista graffitilakkaa sinisiin kynsiin ja oli ihan kivat. Haluun tota metallinhohtoista vaaleenpunasta myös muissa väreissä ääwäwäwä!




Accessorizesta tuli perjantaina ostettua laukku, hinta 44 euroa tai jotain sinnepäin Laukun sisälmö on aika söpö tommonen kukkamummokuosi! Toi on sopivan kokonen ja tonne saa mahdutettua kaikkee kivaa. Harmi et mun leopardilaukku on nii loppuunkäytetty mun lempilaukkuna, viel joku kaunis päivä se pääsee laukkujen taivaaseen. Laukkujen taivaaseen pääsee tosin pari muutaman vuoden vanhaa yksilöä jota en enää käytä/tarvitse. 



Ja kasa korviksia! :) Oisin halunnu pelkästään noi timanttiset mut kylkiäisenä noita mustia ja hopeisia sitte, haha. 

Maanantaina olin taas vähän shoppailees mamatsun kanssa. Oli pakko saada jostain musta talvitakki, kun musta sopii kaiken kanssa ja on vaatekriisipäivinä nii mainio valinta muutenki . Kuvaan teille takkia sitku saan ton kameran itelleni äidin kourista. Ostin kans alerekistä jonkun tuubitopin, se oli nii pirteen värinen et en voinu jättää sitä sinne! Nyt alkaakin sit se täydellisen superpehmeen talvivillapaidan metsästys. 


Mun palkasta ei oo pian taas mitää jäljellä, mahtavaa :(



ARMIN VAN BUUREN FT. SHARON DEN ADEL - IN AND OUT OF LOVE


1 kommentti: