perjantai 3. elokuuta 2012

Today I don't feel like doin anything

I just wanna lay in my bed. Ei oo hirveesti asiaa, ei oo tapahtunu mitään tähdellistä. Huomenna lähen hoitamaan niitä pikkupoikia ja loppupäivästä ei viel tietoo. Ostin tänään kalenterin, mutten näytä sitä vielä koska teen siihen pari juttuu ekaks :) Tänää oli vähä löysäilyfiilis ku käytii Tiun kaa metsästää meille kalentereita. Pikkupossun asussa siis menin, nöfnöf. Sit kyl tosiaan tuli kuuma kun aurinko tykkäs paistaa, piti vaihtaa sortseihin kun lähetiin Tiun kaa pyöräilee Manskin luo vähän kauemmas :DD Oltiin siinä 80-luvun retromaastopyörän kyydis kyl hieno näky. 












Raidotettiin pari päivää sit tian tukka tommosel kaupast saatavalla raidotushupulla :D Silti niist tuli must tosi kivat, kun tehtiin just ympäri päätä tosi ohuita raitoja. Mul tuli 1,5 vuoden blondikauden jälkeen jo ikävä tummaa tukkaa, ja tänään aikasemmin jo harkitsin tummaks vetämistä, mut pidin pääni. Tiiän et kadun sitä sit myöhemmin. Mut nykyään ku on tää ihan luonnonvaalee tukka, tähän ei löydy esim. Dreamhairilta sopivan väristä teippipidennystä. Yks kysymys muuten jos joku mun lukijoista sattuu oleen parturialalla: Käsittääkseni teil on pääsy kampaamotukkuun, niin pääseekö sinne ite tukkuun mukana myös munkaltaiset tavalliset tolliaiset esmes. valitsemaan sopivan väristä pidennystukkaa? 

Oon ollu koko kesän lyhyellä tukalla, ja haaveilen taas pitkästä tukasta. Tosin tälläkertaa isken päähän aboutrallaa 140-180 grammaa tukkaa, sillä esim rapunzelin "koko pään" paketit (~100 g) ei yksinkertasesti riitä mulle. Hyvä esimerkki oli toi edellinen 60 cm pidennystukka, se oli oikesti aika syntisen ohut :D

Onneks oma tukka on kuitenkin kasvanu, pitäis käydä uskaltaa leikkauttamassa sitä nyt taas pitkästä aikaa.





Pörröpäinen hiushaaveilija kuittaa


xoxo, Vanity



16 kommenttia:

  1. aaa rakastan sun hiuksia ! D::: ja oot ylikaunis <3

    VastaaPoista
  2. Sun hiukset on niin ihanat!!

    inspirationmania.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Mitenkä saat noin kivan sotkunutturan tehtyä? :D mutta todella kiva blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voisin varmaan vääntää tutoriaalia siitä, kun se ei oo enää samalla tekniikalla tehty nuttura kuin edellinen mistä oon julkassu videon :)

      Poista
  4. Kyll pääset mukana , muttet voi ite ostaa!(: Esim. jos joku sun kaveris opiskelee parturiks nii jos se käy vaikka nyt esim. Hairmaililla hakee kamoja nii voit huoletta mennä kans (:

    VastaaPoista
  5. voiku oot nätti:) mistä toi pinkki oloasu on ?:)

    VastaaPoista
  6. Sulla on kiva blogi 8) Laita joskus itestäs kuva missä et oo tehny hiuksilles mitään (Et ees harjannu) ja missä oot täysin ilman meikkiä, ja sit sellanen missä oot laittautunu. Ois siistiä nähä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D haha no saa nähä kehtaanko sellasta kuvaa ittestäni laittaa, näytän niin jäätävälle aamuisin :D:DD:

      Poista
  7. voitko laittaa kuvaa millaset noist tiian hiuksist tuli :) ku kiinnostais nähä millast tost huppu jutust tulee :D

    VastaaPoista