sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Lambi on kamu




Mun vuoro olla kausiflunssan kourissa. Ei koskaan pitäis huokailla "onneks en oo ikinä kipee".  Ja tunnollisena lukion opiskelijana sairastan lomalla! Mahtavaa, mähän en lomalla halunnukkaan muuta tehä kun niistää 5 minuutin välein ja maata sängyn pohjalla! Huomenna on tosin uusivuosi, ja meen kyllä juhlimaan vaikka pää kainalossa jos se musta on kiinni! :D 

Oisin viikonloppuna halunnut tehdä jtn mielekästä blogiin kerrottavaa, mut tälläkertaa on vähän köyhät eväät. Jospa tonne puhelimeen sais UV:lta jotain asiallista materiaalia.

Mun vanhojentanssimekko tulee huomenna! Kuumottelen NÄÄÄÄÄIN PALJON sitä väriä, koska se väritaulukko oli vähän outo ja se oli ainoo pinkki mikä löyty.. toivottavasti se ei oo mikään sellanen "likanen" pinkki. 

Myös UGGit on saapunut Suomen rajojen sisäpuolelle, kuljetusseurannan mukaan. Nyt vaan kuumottelen tuota tullia, että toivottavasti menee läpi ilman sanktioita tai hirveitä maksuja. Ei se pari-kolme kymppiäkään kyllä yhtään haittaa, tulee silti kengät puolet halvemmaksi! :) 


Mukavaa vuoden vaihtumista kaikille ja muistakaa käyttää rakettien kanssa suojalaseja!
xoxo, Vanity

1 kommentti:

  1. Voi eii,mäkin oon ollut nyt jo muutaman päivän kipeenä,ja niistän just sen viie minuutin välein..:D luulen et tää on poskiontelontulehdusta.. mut minkäpä tälle mahtaa,tuli just kiusaks näin uutena vuotena! Mut paranemisia sulle! :)

    VastaaPoista