lauantai 11. toukokuuta 2013

Before weekend

Kesä rupes tulemaan tosi kovaa vauhtia. Torstaina oli vapaapäivä ja se "sujui" uskonnon kokeeseen lukemisen merkeissä. Onneks meillä on koe siitä nyt, niin koeviikolla voi ottaa vähän rennommin! Toivottavasti muutaman päivän päästä risteilyllä on yhtä hyvät ilmat kuin nyt, niin kannellakin pääsis käymään.





Oon täysin hurahtanu rullaluisteluun. Kokeilin Pauliinan rullaluistimia ja rullistelin ekaa kertaa elämässäni. Alkoi vähän heikosti kyllä kun kaaduin naamalleni heti 5 metrin jälkeen :D Mut nyt ostin huutonetistä harmaa-vaaleenpunaset rullaluistimet, pitäis vielä hakee ne sieltä Espoosta. 

Äiti innostui kuvaamaan mua ja Tiaa kun lähettiin rullistelemaan. Mun äiti tykkää valokuvata kauheesti ja se on aina kärppänä kameran kanssa ja tekee sellasia ifolorin valokuvakirjoja aina! :D


LETS MENNÄÄN



Ilmeisesti joku peukunnäyttämissyndrooma meillä näissä kuvissa :D:D Pitäis värvätä varmaan äiti mun OOTD-kuvien ottajaks kun se on niin mahti tässä hommassa. 

xoxo, Vanity

4 kommenttia:

  1. olittekste sopinu et laitatte legginssit ja toppi ylös et peppu varmasti näkyy & viel vaaleenpunaset hupparit + noi lasit ?......

    VastaaPoista
  2. ei jumalauta peitä ny vittu toi persees.. eikö naama riitä? :DDDD herupelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymipellelle tiedoksi, voin heruttaa blogissani vaikka pikkuvarpaitani jos huvittaa ;)

      Poista